elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern de la Diputació de València aprova 1’7 milions d’euros en subvencions directes per a Ontinyent

La Junta de Govern de la Diputació de València aprova 1’7 milions d’euros en subvencions directes per a Ontinyent
  • Natàlia Enguix posa en valor l’acord de govern que portarà esta legislatura esta i més inversions a Ontinyent i La Vall d’Albaida

La Junta de Govern de la Diputació de València aprovava aquest dimarts un total de 1’7 milions d’euros en subvencions directes per a l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la delegada de l’àrea de Cooperació Municipal, Vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana i portaveu d’Ens Uneix, Natàlia Enguix. En concret, es tracta d’un acord per subvencionar amb 748.246,35 euros la renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer José Simó Marín; 633.547 euros per a millores de la mobilitat per als vianants i calmat dels trànsit als carrers que confornem les illes del grup d’habitatges de Ramón-Llín; i 326.824 euros l’urbanització del carrer Músic Úbeda i la parcel·la del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent on s’emplaçarà la 2ª fase del museu i el nou Centre de Formació.

Natàlia Enguix posava en valor la importància i necessitat d’unes actuacions “que milloraran l’espai per als i les vianants, contribuint a tenir una ciutat més segura i còmoda per a les persones”. Al seu torn d’intervenció, Enguix lamentava les crítiques de l’oposició a la Diputació, des d’on PSPV-PSOE i Compromís no donaven suport a les inversions i votaren en contra de la seua inclusió a la Junta de Govern.

Enguix recalcava esperar “que els companys de Compromís i el PSOE d'Ontinyent i la Vall d'Albaida ens donen l’enhorabona pels diners i les inversions que portarem a Ontinyent i la Vall d'Albaida. No espere altra cosa, perquè estem ací per a treballar pels interessos d'Ontinyent i la Vall, amb un acord de govern que vosaltres mateixos –dirigint-se a l’oposició- també anàveu a aprovar si estàveu en el govern, però ara que no esteu ja no us sembla tan bé. Nosaltres no demanem amnisties, nosaltres demanem inversions per al nostre poble i les nostres comarques. Estem ací per a defensar els interessos d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Ho diré ací i on faça falta”, remarcava.

Des d’Ens Uneix es valorava positivament el compliment de la paraula donada pel President de la Diputació, Vicent Mompó, “amb llum i sense cap problema, donant compte a la Junta de Govern perquè siga públic i amb constància de totes i tots, perquè no hi ha res que amagar, enlloc d’atorgar-se estes ajudes per decret, com s’ha fet en el passat”. 

Pujar