elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jorge Rodríguez  participa en la cloenda del curs del Centre d’Inserció Sociolaboral "El Rogle"

  • L’alcalde encoratja als joves a "continuar somiant" en la nova etapa que ara inicien

L’Ajuntament d’Ontinyent ha conclòs el curs 2020-2021 del Centre d’Inserció Sociolaboral "El Rogle" amb un acte al Teatre Echegaray. L’acte comptava amb la presència de l’alcalde d’Ontinyent, la regidora d’Infància i Adolescència, Katty Ushiña així com diversos regidors i regidores de la corporació municipal.

Cal recordar que aquest programa municipal està dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys sense estudis de secundària amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al mercat laboral, així com la reinserció al món educatiu. Així, durant l’acte on s’ha projectat un vídeo amb imatges de les activitats realitzades durant el curs, Jorge Rodríguez ha encoratjat als joves a "continuar somiant i buscar solucions davant qualsevol dificultat" en aquesta nova etapa que ara comencen. Així, destacava la "capacitat d’esforç i de creure en aquest programa municipal".

Per la seua banda, Ushiña donava l’enhorabona a totes i tots els joves que han finalitzat el curs i recordava que encara que han acabat esta formació sempre trobaran "en l’Ajuntament un aliat que els acompanyarà sempre que ens necessiten".

 

Pujar