elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les 24 hores esportives d’Ontinyent reuniran prop de 2500 esportistes de 16 modalitats

Les 24 hores esportives d’Ontinyent reuniran prop de 2500 esportistes de 16 modalitats
Les 24 hores esportives d’Ontinyent reuniran prop de 2500 esportistes de 16 modalitats
  • El regidor d’Esports anima a l’assistencia i participació “en una festa multiesportiva de referència a les comarques centrals”

2500 esportistes, milers d’espectadors, 16 modalitats i 24 hores d’activitat ininterrompuda. El poliesportiu municipal d’Ontinyent tornarà a acollir els propers 14 i 15 de juny les 24 hores esportives, organitzades per l’Ajuntament de la ciutat. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que aquesta "és una festa multiesportiva de referència a les comarques centrals, on no sols participen clubs i esportistes sinó que ho fan també amics i persones dels seus entorns de dins i de fora de la ciutat, en un ambient únic. Una autèntica festa de l'esport a la qual animem a totes i tots a assistir i participar", manifestava.

Així, des de les 19:00 hores de divendres i fins les 22:00 hores de dissabte es succeiran competicions i proves de tot un seguit de modalitats. Algunes d’elles de forma ininterrompuda, com és el cas del futbol sala, futbol 7, volei, bàsquet, tennis, pàdel i frontennis. Igualment, al llarg de la jornada hi haurà també activitats de pilota, natació, balls de saló, gimnàstica rítmica i aeròbic, a més d’exhibicions de tir amb arc, arts marcials i proves d’atletisme de participació oberta. A més a més, es farà una exhibició i taller de dansa urbana (amb dance hall i twerk-fit), i una crono de BMX que serà l’única prova a realitzar fora del poliesportiu, al pumptrack de Benarrai.

Les 24hores esportives també inclouran una partida professional de raspall del torneig Mancomunitats. En concret, serà el divendres 14 de juliol a partir de les 23:00h entre Moltó, Tonet IV i Raúl de Costera_canal contra Vicent, Brisca i José de La Safor.

Pujar