elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Generalitat Valenciana aprova el projecte de l'IES Jaume I d'Ontinyent que permetrà invertir 1’5 milions al centre dins del Pla Edificant

La Generalitat Valenciana aprova el projecte de l'IES Jaume I d'Ontinyent que permetrà invertir 1’5 milions al centre dins del Pla Edificant
  • Jorge Rodríguez es reuneix amb la direcció de l’institut per posar en comú les diferents gestions que permetran fer realitat les millores que venien reclamant-se des de 2019

MÉS FOTOS
La Generalitat Valenciana aprova el projecte de l'IES Jaume I d'Ontinyent que permetrà invertir 1’5 milions al centre dins del Pla Edificant - (foto 2)

La Generalitat Valenciana ha aprovat el projecte de l'IES Jaume I d’Ontinyent que permetrà invertir 1’5 milions al centre dins del Pla “Edificant”. Així serà després que la Conselleria d’Educació haja informat al centre i a l’Ajuntament d’Ontinyent que el projecte enviat a la Direcció Territorial en juliol de l’any 2022 ha estat aprovat pels serveis tècnics, i ara passarà als serveis d’infraestructures per a la delegació de competències en el Pla Edificant.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor de Territori, Óscar Borrell, es reunia la setmana passada amb la direcció del IES Jaume I per posar en comú les diferents gestions que permetran fer realitat el projecte, que inclouen ara la tramitació de la delegació de competències a l’Ajuntament per a procedir a la redacció i posterior licitació de l’obra, que permeta finalment dur a terme l’execució.

El projecte consta d’equipaments per a la climatització dels tallers, dotació de plaques fotovoltaiques per autoconsum, reparació i adequació dels sistema d’evacuació en la xarxa pluvial per les humitats detectades en les cobertes i l’adequació de la xarxa de fecals amb la construcció d’una nova canalització. Així mateix es contempla la construcció de noves zones educatives seguint els principis pedagògics del S. XXI, la instal·lació de wifi per tot l’edifici i el canvi de les lluminàries de tubs fluorescents al sistema LED.

Óscar Borrell recordava que esta inversió suposarà que el pla Edificant arribarà a la totalitat dels centres públics d’Ontinyent, superant una inversió global de més de 40 milions d’euros.

Pujar