elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Fòrum IMAST 2018 aprofundirà en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada

El Fòrum IMAST 2018 aprofundirà en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada

  El Centre Cultural de Caixa Ontinyent acollirà el proper dijous 18 d'octubre la que serà la VII Edició del Fòrum I+T de la ciutat, jornada d'innovació i tecnologia organitzada per l'Ajuntament i el Clúster Innovall. Enguany el fòrum aprofundirà en la gestió del coneixement i la innovació en la col·laboració públic-privada, amb taules redones i xerrades sobre aspectes com la relació de la innovació amb la internacionalització, l'economia circular o la incorporació del talent al món empresarial. El fòrum està obert al públic en general, però especialment adreçat a empresariat, representants polítics, persones emprenedores i estudiants de l'àmbit tecnològic.

  La 1ª tinent d'alcalde i regidora d'Innovació de l'Ajuntament d'Ontinyent, Rebeca Torró, destacava que "el propòsit d'aquest Fòrum de caràcter públic és promoure la innovació, la tecnologia i el coneixement entre la societat. Per açò, cada any l'Ajuntament i el Clúster Innovall convidem a ponents de rellevància capaces d'acostar a la població iniciatives reals innovadores que estan succeint-se en l'actualitat, tot generant al seu torn un espai obert i de diàleg amb l'objectiu últim de generar riquesa i qualitat de vida en el nostre territori", assenyalava.

  La jornada començarà a les 09:30h amb l'acte d'obertura que correrà a càrrec de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez i del President d'Innovall, Rafael Pla. Cap a les 10 del matí, començarà oficialment el Fòrum IMAST 2018 amb una conferència sobre el procés d'internacionalització de les empreses a càrrec de Rasmy Mezyed, representant d'IVACE Internacional. Durant la seua exposició mostrarà el model nòrdic com a paradigma i la possibilitat d'internacionalitzar-se amb ells.

  Després d'una breu pausa, la jornada continuarà amb una taula redona que comptarà amb representants del sector públic sanitari valencià com la directora general d'Investigació, Innovació, Tecnologia i Qualitat, Ana Mª Ávila; la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes i l'assistent de Direcció i Càtedra FISABIO, Patricia Fernández. La taula servirà per exposar les col·laboracions entre el sector públic de la salut i del sector privat empresarial per oferir solucions que milloren la qualitat de vida dels pacients. A continuació, hi haurà una segon taula redona que comptarà amb la presència del CEO Global Tech Strategies, Rafael de la Cuadra i del President d'Innovall, Rafael Pla així com líders de la Innovació Tecnològica i l'Economia Circular que recentment han sigut seleccionats per la "Advanced Leadership Foundation" i COTEC (Fundació per a la Innovació) per la seua trajectòria professional. Durant el debat s'exposaran els beneficis per a la indústria i la nostra societat de l'economia circular front l'economia lineal.

  El Fòrum el tancaran els joves alumnes dels Instituts d'Educació Secundària Jaume I, L'Estació i Pou Clar acompanyats dels seus tutors que exposaran tres projectes de final de titulació.

   

  Pujar