elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

250 famílies i empreses mostren interès per la instal·lació de fibra òptica al centre històric d’Ontinyent

250 famílies i empreses mostren interès per la instal·lació de fibra òptica al centre històric d’Ontinyent
  • L’Ajuntament ha efectuat un sondeig ciutadà per donar suport a la petició veïnal i facilitarà els resultats a una empresa instal·ladora

Prop de 250 famílies i empreses del centre històric d’Ontinyent han constatat el seu interès en la instal·lació de fibra òptica en esta zona de la ciutat. Aquest és el resultat del sondeig ciutadà realitzat entre febrer i març per l’Ajuntament d'Ontinyent per tal de donar suport a la demanda veïnal d'aquest servei. La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, explicava que “és un sondeig informatiu, que hem dut a terme per tal d’animar a les empreses a efectuar esta instal·lació, ja que la dotació de fibra òptica no depèn de l'Ajuntament, però si que podem donar suport a esta demanda ciutadana fent gestions com aquesta", assenyalava.

El sondeig s'ha efectuat entre el veïnat de les zones de Poble Nou, La Vila i el Carrer Major, amb la difusió de cartelleria on s’instava a les persones interessades en contractar el servei de fibra òptica a telefonar o enviar un missatge de whastapp o un correu electrònic a indicant el nom i cognoms de la persona i adreça del domicili.

Ara, l’Ajuntament facilitarà als propers dies els resultats d’esta enquesta a una empresa instal·ladora que ha mostrat el seu potencial interès per dur a terme esta instal·lació. Des del consistori ontinyentí s’ha remarcat la voluntat de “donar totes les facilitats possibles a les empreses, que són les que tenen la decisió final d’instal·lar aquest sistema de molta major capacitat que l’internet convencional, i més en una època a la qual el teletreball i les noves tecnologies s’han fet més importants si cap degut a la pandèmia. A més a més comptar amb serveis com aquest és un factor positiu per donar nova vida a les zones antigues de les ciutats", destacaven. 

Pujar