elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Direcció General d’Innovació i "Las Naves" trien Ontinyent per al Programa de Municipis Innovadors

La Direcció General d’Innovació i "Las Naves"  trien Ontinyent per al Programa de Municipis Innovadors
  • Juan Pablo Úbeda, mostra la seua satisfacció per haver estat seleccionats en un programa que "ens permetrà afavorir el desenvolupament econòmic i social"

Ontinyent participarà en el Programa de Municipis Innovadors posat en marxa per la Direcció General d’Innovació de la  Generalitat Valenciana i el Centre d’Innovació Las Naves de l’Ajuntament de València. Junt a Ontinyent també participaran en aquest programa Onda, Vila-Real, Riba-roja de Túria, Dénia i Alfàs del Pi. Totes elles participaran en el programa per a orientar la seua estratègia d’innovació al marc de l’estratègia "Missions València 2030".

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, mostrava la seua satisfacció perquè "aquest programa ens permetrà continuar impulsant la innovació a Ontinyent el que des del Govern municipal considerem clau per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat". De fet, Úbeda incidia que "per a nosaltres com a govern la innovació és una qüestió transversal que estem tractant d’aplicar a nivell social, esportiu, educatiu o mediambiental per millorar globalment Ontinyent". En aquest sentit, aquest programa tindrà una formació personalitzada i ajustada a les necessitats concretes d’Ontinyent a través de tallers que arrancaran el pròxim 7 de setembre i que serviran perquè la ciutat compte una estratègia d’innovació orientada a Missions desenvolupada.

L’aposta d’Ontinyent per la innovació ha estat, fins i tot, reconeguda pel Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya qui recentment ha renovat la distinció d’Ontinyent com a "Ciutat de la Ciència i la Innovació", un títol que sols ostenten 63 dels més de 8.000 municipis existents a Espanya i que integren la "Xarxa Innpulso".

Pujar