27 d’octubre de 2020 27/10/20

La III Cursa de la Dona d’Ontinyent recaptarà fons per al Centre Ocupacional

La III Cursa de la Dona d’Ontinyent recaptarà fons per al Centre Ocupacional - (foto 1)
  • Dones de totes les edats podran participar corrent o caminat en aquesta iniciativa que ja compta amb prop de 400 inscrites

La III Cursa de la Dona d'Ontinyent, que tindrà lloc el proper 8 de març, recaptarà fons enguany per al Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” de la ciutat. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, i la regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, es reunien aquest dijous amb les co-directores de la prova, Ana Mª Pérez i Maria Ferrero, per tal d’avançar en els preparatius d’esta prova organitzada per l’Ajuntament i l’equip “Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé”.

La cursa tindrà novament un recorregut urbà de 5 quilòmetres que es podran fer corrent o caminant, partint a les 10:30 des del pàrking de l’Avinguda de Sant Francesc, junt al Pont Nou  o pont “de la Paduana”, on es comptarà amb un “punt violeta" i es llegirà un manifest. Hi haurà punts d’animació i massatgistes, un avituallament final i regals per a les participants de la mà d’empreses col·laboradores.

Les inscripcions per a la III Cursa de la Dona d’Ontinyent estan ja obertes a la web www.mychip.es, en les tendes Rull Intersport, Lurbel, Alimenta, KM42 i la piscina coberta. A un mes de la prova s’han apuntat ja prop de 400 dones i s’espera que la xifra augmente a les properes setmanes, sent l’objectiu superar les 1.700 participants de l’edició anterior.

Pujar