elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa Al VIII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal

El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa Al VIII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal
  • El centre de titularitat municipal ha participat dins el programa “Más Que Tenis”

MÉS FOTOS
El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa Al VIII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal - (foto 2)
El Centre Ocupacional d’Ontinyent participa Al VIII encontre nacional de l’acadèmia Rafa Nadal - (foto 3)

Jugadors i jugadores de tennis del centre Ocupacional Jose Antonio Bodoque d´Ontinyent, acompanyats de monitors del centre, participaren el passat cap de setmana en el VIII encontre Nacional Mas Que Tenis organitzat per la Fundación Rafa Nadal que es celebra a les instal·lacions de l’Acadèmia de Tennis Rafa Nadal by Movistar en Manacor. El centre de titularitat municipal compta amb una subvenció d’esta fundació per al desenvolupament d’una escola de tenis per a persones amb diversitat funcional i intel·lectual.

Al llarg d'estos dies, els tres tennistes que representaven a la Comunitat Valenciana jugaren diferents partits en cadascuna de les seues categories front tennistes d’altres comunitats i que formen també part del programa "Más Que Tenis" que subvenciona la Fundació Rafa Nadal i que possibilita poder entrenar i competir al llarg de tot l’any.

Aquest any Juan Alabort i Marco Sanz obtingueren la medalla de plata en les seues respectives categories. Per la seua part Miguel Angel Vega aconseguí la medalla de bronze a la seua categoria i Silvia Nadal quedà quarta en nivell II femení. Des de la direcció del Centre i des la regidoria de Política per a les persones s’ha tingut paraules d’agraïment a la Fundació Rafa Nadal i a Special Olympics “per poder dur endavant aquests projectes tant il·lusionats per als i les nostres esportistes".

Pujar