elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mig centenar de joves participen a l’Escola d’Adolescents d’Ontinyent

Mig centenar de joves participen a l’Escola d’Adolescents d’Ontinyent
  • El regidor de Joventut Àlex Borrell i la regidora d’Igualtat, Paula Soler visiten les activitats de l’Espai Jove

L’Escola d’Estiu per a Adolescents permet a mig centenar de joves de 12 a 16 gaudir d’activitats lúdiques a l’Espai Jove al Barri de Sant Rafel. El regidor de Joventut, Àlex Borrell i la regidora d’Igualtat, Paula Soler, visitaven aquest dimecres l’Espai Jove per conèixer

Així, el regidor Àlex Borrell destacava que "s’ha tractat de fomentar l’oci saludable a través de diferents activitats que també permeten conèixer a nova gent i establir nous vincles a més de redescobrir encants naturals i patrimonials d’Ontinyent". En aquest sentit, durant aquestes setmanes, el jovent participant ha pogut gaudir no sols d’activitats lúdiques al mateix Espai Jove sinó també s’han organitzat eixides al Pou Clar, han participat a rutes pel riu Clariano o per la Font de la Puríssima i aquest dijous està prevista una eixida a la platja de Gandia.

El regidor recordava que aquesta escola d’Estiu segueix la línia que "des del Govern d’Ontinyent venim potenciant per oferir una programació estable d’activitats entre aquest sector de la població i que considerem essencial per al seu creixement personal" i incidia que "a més, l’escola d’Estiu és una eina de conciliació real en aquest moment de vacances escolars".

Cal recordar que l’Escola d’Estiu per a Adolescents complementa l’oferta estival de l’Ajuntament d’Ontinyent que també inclou escoles per a 300 xiquets i xiquetes de 2 a 11 anys als col·legis Vicent Gironés, Lluís Vives i La Solana. En aquestes escoles d’estius, els xiquets i xiquetes en necessitats especials compten també en una atenció específica per part dels monitors i monitores.

Pujar