elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 5000 persones participen a les activitats de “Cultura de Barri”

Més de 5000 persones participen a les activitats de “Cultura de Barri”
  • Àlex Borrell destaca l'acceptació de la programació que ha inclòs espectacles de música, dansa, cinema i tertúlies culturals

Prop de 5.500 persones han participat durant el mes de juliol a les diverses activitats culturals de “Cultura de Barri”. La proposta de l'Ajuntament d'Ontinyent per a portar la cultura als carrers de tots els barris amb la col·laboració de diverses associacions i entitats locals.

Aquest dijous concloïa una edició amb més de 23 activitats amb l'actuació de “3+1 Saxophone Quartet”, organitzada per l'Ajuntament d'Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha fet una valoració molt positiva perquè “la gent ha eixit al carrer i ha gaudit de la cultura. La música ha sigut la principal protagonista, però també s'ha donat cabuda a la dansa, a projeccions o tertúlies, que han comptat amb gran acceptació entre la ciutadania”, assegurava.

Així, al marc de “Cultura de Barri” s'ha comptat un any més amb el Festival de Jazz,  amb les actuacions de l’Estiu Musical que organitza l’Agrupació Musical d’Ontinyent. A més, s'ha celebrat el cicle de documentals de l'Associació de veïns de Poble Nou i del cinema de l'Associació de Veïns de Sant Josep així com el “AD Festival”, el nou festival impulsat per AD Libitum i que es desenvolupa dintre de la XXI edició de les Colònies Musicals i Cursos d'Estiu, que atrau a centenars de músics de diverses províncies d'Espanya.

Borrell ha volgut agrair a les associacions culturals la seua implicació en ‘Cultura de Barri’, perquè “la col·laboració de les associacions és imprescindible per a fomentar la cultura i traure-la als barris de la ciutat”. El regidor també ha animat a la ciutadania a seguir participant en les activitats que ofereix la ciutat i a les associacions de barri a “traure la cultura als carrers”.

Pujar