elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda promociona la cuina popular i tradicional amb quatre nous llibres

Onda promociona la cuina popular i tradicional amb quatre nous llibres
  • Dolços, carn, peix i verdures són algunes de les receptes d'esta col·lecció que busca també la promoció del valencià

  • Badenes: “Volem donar a conéixer la nostra gastronomia i recuperar els sabors d’aquesta terra”

L'Ajuntament d'Onda, a través de la seua Agència de Promoció del Valencià, ha presentat aquest matí, a la Biblioteca del Mercat, els quatre nous llibres que formen part de la col·lecció Cuina popular i tradicional d’Onda de Lolita Moreno amb l'objectiu de fomentar la gastronomia local i compartir les receptes típiques del municipi.

La regidora d'Educació, Estela Badenes, ha presentat aquest acte, en el qual s'han donat a conéixer els quatre nous toms que se sumen al que es va presentar l'any passat Arrossos, sopes i ous, amb una caixa per a poder col·leccionar-los i emmagatzemar-los.

Gràcies al segon llibre, els onders podran recuperar receptes amb peix, verdures, pastes salades i olives. Amb el tercer, podran conéixer receptes de carn que inclouen la preparació de tords i caragols. En canvi, els dos últims estan dedicats als dolços tradicionals del municipi.

Sobre aquest tema, la regidora d'Educació ha assenyalat la importància de recuperar les receptes de la localitat. “Volem donar a conéixer la nostra gastronomia i recuperar els sabors d'aquesta terra”, ha afegit.

Les persones interessades a adquirir aquests llibres poden comprar-los en les llibreries d'Onda per un preu de 8 euros.

Pujar