30 de novembre de 2020 30/11/20

El Club Pilotari Onda guanya la semifinal d’anada front al CPV Torrent

El Club Pilotari Onda guanya la semifinal d’anada front al CPV Torrent - (foto 1)

  Dissabte passat es va jugar en el Trinquet Municipal d'Onda la semifinal d'anada de segona categoria entre el CPV Onda A i el CPV Torrent A.

  El CPV Onda va aconseguir la victòria davant els valencians per 60 a 40, resultat que deixa encara oberta la eliminatòria, mancant la partida de tornada a Torrent.

  Partida molt disputada i de gran qualitat tècnica. Tots dos equips no aconseguien enlairar-se en el marcador i quan un aconseguia el joc, tot seguit el feia l'equip contrari.

  Aquesta dinàmica es va mantindre fins a arribar al 40 iguals; va ser en aquest moment quan els jugadors locals van aconseguir trencar aquesta dinàmica i aconseguir un darrere l'altre tots els jocs fins al final de la partida; això sí, amb molt d'esforç i paciència, ja que l'equip de Torrent no donava un quinze per perdut i lluitava cada punt com si fora l'últim.

  L'equip de Torrent més experimentat que el d'Onda, amb Natalio II fent el “dau” i el “rebot” a la perfecció, Oscar en la posició de mitjà amb un joc que va raure la perfecció i Roberto en la posició de punter voleant qualsevol intent de tallar corda dels onders; es van convertir en el millor equip que ha passat en temps pel Municipal onder, donant un gran espectacle, del qual van gaudir els assistents a aquest.

  Pel que respecta a l'equip d'Onda, comentar que Jose Luis va estar molt brillant fent la “ferida”; Alex i Paco també van fer un excel·lent treball de “volea” i Diego en la posició de rest li va imprimir força i tècnica a cadascuna de les pilotes que va tocar.

  Dissabte que ve 15 de febrer a les 16,00 hores en el Trinquet de Torrent (València) tindrà lloc el desenllaç d'aquesta semifinal que donarà pas al fet que un dels 2 equips estiga el cap de setmana del 29 de febrer-1 de març disputant la final autonòmica d'aquesta categoria en la localitat valenciana de la Pobla de Vallbona.

  Així doncs, amb un marcador de 60 a 40 per als d'Onda; els nostres jugadors hauran d'aconseguir arribar a 45 per a poder classificar-se per a la gran final. De seguir amb el bon estat de forma en què es troben els onders tenen moltes opcions d'aconseguir-lo.

  Esperen poder comptar amb el suport de l'afició que es desplaçarà dissabte que ve per a fer costat a l'equip i aconseguir aquest gran objectiu.

  Pujar