17 d’octubre de 2019 17/10/19

VORAMAR 2018 tindrà lloc el dissabte 11 d'agost a la platja d'Oliva

VORAMAR 2018 tindrà lloc el dissabte 11 d'agost a la platja d'Oliva - (foto 1)
MÉS FOTOS
VORAMAR 2018 tindrà lloc el dissabte 11 d'agost a la platja d'Oliva - (foto 2)

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO, ha organitzat per al pròxim 11 d'agost, la 7a edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

Des de les 19.30 fins a la 01.00 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d'Oliva s'omplirà de comerços locals per tal d'acostar l'oferta comercial d'Oliva a tots els seus veïns i també als visitants de la nostra platja. VORAMAR 2018 comptarà a més amb atraccions musicals gratuïtes, tallers, música en directe i gastronomia a càrrec de la falla Casa d'Alonso, per tal de convertir la fira comercial d'estiu en una festa atractiva per a tota la família.

Un total de 21 comerços participaran en VORAMAR 2018, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de la moda, la moda infantil, el calcer, llenceria, perfumeria, òptica, estètica, joieria, telecomunicacions... Estaran presents en VORAMAR 2018 Arpe Òptica, La Joia, Sabates Soria, A tu gusto, Caché, Flors Elvi, Coqueta, Kasikesi, Rafael Moda, Atypical, Mavi Joguets, La Tienda de Maria Rosa, Jesús Blanco Telecomunicaciones, Gaudí Sabates, Roseta Calçats, Mira´m, Tu Perfume, Zapatería Pasodoble, Ana Escrivá Moda, Nadons i Xicotets Gegants.

Segons la presidenta d'ACCO, Rosa Llopis, "la connexió entre el comerç i el turisme és innegable i VORAMAR és una oportunitat de connectar amb un públic nou. Any rere any, anem perfilant aquest event e investigant les necessitats que té el comerç d'Oliva per tal d'arribar a les persones que venen durant l'estiu a visitar-nos i atraure'ls als nostres negocis. Per això esta edició és encara millor, i convidem a tots, residents i visitants, a disfrutar de VORAMAR amb nosaltres".

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha dit que VORAMAR 2018 "és una nova oportunitat de conéixer el nostre comerç local, els comerciants que donen vida al nostre poble, i també adquirir productes de bona qualitat al millor preu i amb una atenció al client personalitzada. A més hem procurat fer la Fira del Comerç Local com una gran oferta comercial i d'oci, amb atraccions per als xiquets, música en directe i gastronomia. Així que el dissabte 11 tots tenim una cita a la platja d'Oliva per disfrutar de VORAMAR".

ocultar
VORAMAR 2018 tindrà lloc el dissabte 11 d'agost a la platja d'Oliva
Pujar