21 d’octubre de 2019 21/10/19

La Regidoria de Gent Gran organitza el proper dissabte, 11 d'agost, una festa d'estiu

La Regidoria de Gent Gran organitza el proper dissabte, 11 d'agost, una festa d'estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Gent Gran organitza el proper dissabte, 11 d'agost, una festa d'estiu - (foto 2)

  Aquest dissabte, 11 d'agost, la platja de la Mitja Galta acollirà una festa a l'aire lliure per als majors, organitzada per la Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor.

  La festa començarà a partir de les 21.00 h, amb un sopar baix braç, on se serviran papes, còctel d'olives, fuits secs, begudes, gelat... A més a més, per amenitzar la vetllada es comptarà amb una discomòbil amb música de guateque dels anys 60, 70 i 80.

  Amb l'objectiu de facilitar el transport als participants, hi haurà un bus gratuït que partirà a les 20.00 hores des del poble a la mar. Aquest eixirà del col·legi Lluís Vives, i farà tres parades, aquesta serà la primera, la segona parada de taxis i l'última al Centre Polivalent; i tornarà a les 00.30 h des de la platja amb el mateix recorregut.

  La Regidora de Gent Gran, Yolanda Pastor, assenyala amb il·lusió que "és la tercera vegada que es realitza aquesta activitat a causa de l'èxit que va tindre els anys passats, per això convida a que la gent participe i vinga a gaudir d'aquesta nit".

  La venda de tiquets té lloc a la Llar de Jubilats i Pensionistes, la Junta de Jubilats Sant Francesc i al mateix Ajuntament d'Oliva; el preu serà un donatiu de 5 €.

  ocultar
  La Regidoria de Gent Gran organitza el proper dissabte, 11 d'agost, una festa d'estiu
  Pujar