elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d’Oliva ratifica a Ana Morell com a candidata per a les pròximes eleccions municipals

El PSPV-PSOE d’Oliva ratifica a Ana Morell com a candidata per a les pròximes eleccions municipals
  • L’Assemblea General Extraordinària del Partit Socialista d’Oliva confirma a la seva Secretària General, com a cap de llista electoral en els comicis de maig del pròxim any

MÉS FOTOS
El PSPV-PSOE d’Oliva ratifica a Ana Morell com a candidata per a les pròximes eleccions municipals - (foto 2)

L’Assemblea General Extraordinària del Partit Socialista d’Oliva, reunida ahir per la vesprada a la seu del carrer Francisco Llorca., va ratificar a Ana Morell, com a candidata per a les pròximes eleccions municipals que es celebraran en maig de 2023.

La Secretària General del PSPV-PSOE d’Oliva, en una decisió personal ha volgut que fora l’Assemblea del partit qui decidira si era ella o no la candidata dels socialistes a encapçalar la llista i ser la seva pròxima candidata a l’alcaldia d’Oliva.

El PSPV- PSOE ha sigut el primer partit en ratificar a la seva candidata per a les eleccions municipals del pròxim any. Per aclaparadora unanimitat dels i les presents a aquesta assemblea a favor de la reelecció de l’actual Secretària General dels socialistes d’Oliva, Morell revalida la seva candidatura i és la primera de les figures polítiques d’Oliva en postular-se com a candidata a l’alcaldia de la ciutat.

La líder socialista i actual vicealcaldessa d’Oliva prenia la paraula davant d’una casa del poble, plena de militants i simpatitzants que escoltaven atentament el parlament de Morell i que va destacar les ganes de continuar la transformació d’Oliva: “No hi ha obra a Oliva ara mateix que no estiga fent el Partit Socialista. Tenim ganes, som un equip treballador, humil, que escolta a la gent perquè som part d’elles i d’ells. I perquè ens apassiona la nostra ciutat, tenim idees innovadores per a la gent jove, per a la gent gran, projectes de ciutat que milloren, que ja estan millorant la qualitat de vida de les persones”, manifestava Morell.

“Però també pensem en clau de futur, amb propostes com la millora del passeig central d’Oliva, o la passarel·la dunar que ens unirà pel litoral amb les platges de municipis veïns. Ho estem fent i hem demostrant que podem continuar fent, entre tots i totes, la ciutat d’Oliva, que volem”, afegia entre aplaudiments dels companys de partit i del públic assistent una entusiasmada Morell.
“Per això, vos demane que continueu confiant amb mi i amb l’equip que som i estem actualment en l’Ajuntament. Perquè hem passat moltes coses junts i juntes, però tenim il·lusió, ganes, forza i experiència per continuar. I volem l’alcaldia, amb la vostra ajuda i confiança, en les pròximes eleccions municipals de 2023”, va concloure la líder dels socialistes d’Oliva.

En la votació que es va fer a continuació, no hi va haver dubtes i per rotunda unanimitat, el PSPV-PSOE d’Oliva va ratificar a mà alçada per part de tots els militants i simpatitzants que van assistir a l’assemblea general extraordinària dipositar la seva confiança en Ana Morell com a la seva candidat a l’alcaldia d’Oliva per a les eleccions municipals de 2023.

En acabar la votació, Morell va agrair a l’agrupació municipal la confiança dipositada en ella i l’objectiu és ara donar continuïtat als projectes que s’han iniciat, però que “la nostra ciutat necessita molt més en matèria de transports i comunicacions que ja hem aconseguit posar en marxa amb la col·laboració de governs autonòmic i central i que sentaran la base del desenvolupament present i futur de la nostra ciutat”, manifestava la Secretària General socialista.

Pujar