elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva organitza una ruta interpretativa en bici per conèixer l'aiguamoll

El Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva organitza una ruta interpretativa en bici per conèixer l'aiguamoll
  • Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Maria Josep Llorens, informen d’aquesta activitat que té com a objectiu celebrar el Dia Mundial dels Aiguamolls i donar a conèixer la zona

L’Ajuntament d’Oliva, i més concretament la Regidoria de Medi Ambient, que dirigeix Maria Josep Llorens, ha volgut recolzar l’activitat que el Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva ha organitzat per al proper dissabte, 18 de febrer en el que realitzaran em una xicoteta ruta ciclista, conduint als assistents per aquest singular aiguamoll. L’activitat s’iniciarà a les 10:00 h ores i el punt de trobada serà l’aparcament de la Muntanyeta Verda (terme municipal de Pego).

Cal realitzar inscripció prèvia: en el telèfon 679 195 227 o en el correu parque_pegooliva@gva.es, fins a les 13.30h de divendres, 17 de febrer. Les dades necessàries per a la inscripció, de cadascuna de les persones interessades a participar en l'activitat són:

  • Nom i cognoms
  • Edat
  • Número de telèfon mòbil
  • Correu electrònic de cadascun dels participants
  • Localitat de residència

Durant la ruta que tindrà un recorregut d’unes 3 hores aproximadament, es realitzaran diverses parades en les quals per mitjà de xicotetes xerrades s'explicarà la importància que té la conservació d'aquest aiguamoll.

Enguany, el Dia Mundial dels Aiguamolls porta com a lema “És hora de la Restauració dels aiguamolls”. El tema subratlla la urgent necessitat de donar prioritat alta a l’acció reparadora i de restauració d'aquests espais vitals per a la conservació de fauna i flora autòctona de la nostra zona.

Tal i com ha apuntat Llorens, “compartir aquesta activitat en família, amics o amb gent que té interessos comuns en aquests llocs, ens fa estimar un poc més la terra que vivim i que hem de cuidar, transmetent a les futures generacions de ciutadans, la responsabilitat compartida de mantindre, cuidar i millorar el nostre entorn natural i en definitiva el nostre planeta”, ha afegit la regidora de Medi Ambient d’Oliva.

Des del Parc Natural, conviden a la població a “celebrar aquest dia amb nosaltres gaudint d'un matí en la marjal. No t'ho pots perdre”. I també fan algunes recomanacions per poder seguir l’activitat: Dur protecció solar, aigua, gorra, repel·lent d’insectes, roba i calçat còmode, esmorzar i bicicleta.

Pujar