elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva realitzarà 12 noves contractacions a través de la subvenció del programa Avalem Experiència

    El departament d'Ocupació i Empresa, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, ha anunciat la contractació, per part de l'ajuntament, de 12 persones aturades del municipi d'Oliva, a través de dos línies de subvencions rebudes per part de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així es posaran en funcionament dos iniciatives socials EMCORP i EMCORD. La quantitat total és de 121.010,30 euros.

    D'una banda, a través del Programa Iniciativa Social EMCORP 2018 subvencionat amb 63.814,34 euros, l'Ajuntament d'Oliva contractarà cinc persones en situació d'atur, que almenys tinguen 30 anys, amb els següents perfils professionals: un electricista, un conductor/xòfer, un administratiu i dos oficials d'obres públiques. Els contractes tindran una durada de sis mesos, i el programa està dirigit a portar a terme obres de serveis d'interés general.

    El segon programa subvencionat és el denominat Iniciativa Social EMCORD amb el qual es contractaran persones aturades de llarga durada, (almenys han d'acreditar estar a l'atur 360 dies, en un període de 540 dies) com a mínim durant sis mesos, a jornada completa per a realitzar obres i serveis d'interés general. Els perfils professionals sol·licitats són: set peons d'obres públiques. Aquest programa disposa d'una subvenció de 57.195,96 euros.

    La selecció i els barems els realitzaran directament des de l'oficina del Servef de Gandia.

    Pujar