elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València"

Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València"
  MÉS FOTOS
  Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València" - (foto 2)
  Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València" - (foto 3)
  Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València" - (foto 4)
  Oliva participa en Cullera en la jornada "Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València" - (foto 5)

  L'Ajuntament d'Oliva, representant per la vicealcaldessa, Ana Morell i pel regidor de Turisme, Kino Calafat, van assistir ahir a Cullera on es celebrava un encontre de vital importància en els plans estratègics de projecció turística de la província de València. L'encontre, dins del marc de la jornada 'Turisme MICE, una oportunitat per a la província de València', va tindre lloc a l'Auditori Municipal de Cullera i en ell van participar el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb l'alcalde de la localitat i diputat de Turisme, Jordi Mayor.

  En aquesta jornada es va treballar i aprofundir en el posicionament de la província de València com a destí turístic de negocis on, segons paraules del propi secretari autonòmic, "ciutats com Oliva o Cullera destaquen per la seva aposta estratègica en atraure aquest tipus de turisme de negocis per tal de desestacionalitzar la temporada alta i a més, arrastra a altres tipus de productes. És complementari a la resta de destinacions que hi ha al voltant", explicava Colomer.

  Per la seva banda, la vicealcaldessa d'Oliva valorava molt positivament aquest tipus de jornades ja que "hem pogut intercanviar propostes d'estratègia turística MICE amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i amb la resta de companys i companyes responsables de les àrees de turisme de municipis de la comarca i de la província de València per a convertir-nos en una oferta completa, complementària i enriquidora basada en la professionalització del sector i la varietat de propostes" apuntava Morell.

  El regidor de Turisme d'Oliva, Kino Calafat, recordava la trajectòria que "Oliva porta des de principi de legislatura posant en valor el turisme de conferències, exposicions i negocis per tal de buscar un ritme de treball constant i durant tot l'any a la nostra ciutat", explicava Calafat.

  Pujar