elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva celebrarà les seues falles els dies 9, 10 i 11 d'octubre

Oliva celebrarà les seues falles els dies 9, 10 i 11 d'octubre
  • Les falles d’Oliva 2020 coincidiran amb els actes programats de la festivitat de la Comunitat Valenciana

L’Assemblea formada per la Federació i els presidents de cada comissió s’ha reunit telemàticament per tal de concretar les dates oficials en les quals es celebrarà les festes josefines ajornades de l’exercici 2020. Per unanimitat, s’ha decidit que les Falles del 2020 es gaudiran a Oliva el 9, 10 i 11 d’octubre coincidint així amb la festivitat del 9 d’octubre i altres esdeveniments programats per l’Ajuntament d’Oliva. Aquesta decisió suposa la continuïtat de la festa fallera i de tots els sectors econò- mics que participen activament en la festa de les falles.

Yolanda Navarro, Regidora de Festes, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió presa per totes les comissions falleres que conformen la Federació de Falles. Per- què tots els fallers i falleres podran gaudir dels dies grans que amb esforç i dedica- ció havien estat preparant durant l’últim any, així com les màximes representants de les festes josefines. A més, Yolanda Navarro ha remarcat que aquesta decisió també suposa la continuïtat i el procés lògic de les falles, que tracta de renàixer ca- da any de les mateixes cendres dels monuments fallers.

Per altra banda, des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha oferit la colꞏlaboració i suport institucional perquè les Falles del 2020 se celebren com cal i siguen també, un alꞏlicient per al teixit empresarial de la ciutat. La Regidora de Festes ha assegurat que les Falles són un motor econòmic que beneficia a molts sectors empresarials i que amb aquesta decisió, nombroses empreses i xicotets comerços podran beneficiar-se de la celebració.

Pujar