elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva celebra el pròxim 15 de novembre una “Run Càncer” especial motivat per l’actual pandèmia

Oliva celebra el pròxim 15 de novembre una “Run Càncer” especial motivat per l’actual pandèmia
  • Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’AECC i amb la col·laboració de la Delegació de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva

L’edició de 2020 de la “Run Càncer” a Oliva serà molt diferent de com s’ha desenvolupat fins ara. L’edició de 2020 denominada “A tu marxa” tindrà lloc el pròxim 15 de novembre, tot i que serà una cursa “virtual, asíncrona i deslocalitzada” ha indicat el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà.

Aquesta prova solidària s’ha presentat al saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva, amb la presència de l’alcalde d’Oliva, David González, el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, el vicepresident de l’AECC, Javier Llompart, el coordinador de la “Run Càncer”, Sergio Sahuquillo, la presidenta de l’assemblea local d’Oliva de l’AECC, Marisa Pericás, i membres de la directiva local i provincial de l’associació.

El dia 15 de novembre s’instal·larà el tradicional arc d’aquesta cursa solidària, però no hi haurà ni eixida, ni arribada com a tal. Des de l’organització s’ha informat que els participants poden realitzar el tradicional recorregut en l’horari que desitgen, respectant les mesures de seguretat i evitant les aglomeracions des de les 9 i fins les 13 hores.

“Des de l’organització s’ha buscat una alternativa per poder dur endavant l’edició d’enguany d’aquesta cursa solidària, ja que la malaltia del càncer, malauradament, continua molt activa en la nostra societat actual” assenyalava el regidor Josep Escrivà.

Les persones que participen en aquesta prova solidària també poden realitzar pel seu compte el trajecte en el mateix moment que disposen de la samarreta de l’edició d’enguany i, a més, a través del web de l’ajuntament o de les xarxes socials municipals poden fer arribar els seus trajectes a través de les aplicacions amb GPS que es disposen tant en els rellotges intel·ligents com també a través dels actuals telèfons mòbils.

Des de l’assemblea local de l’AECC es vendran les samarretes de la “Run Càncer 2020 d’Oliva” els divendres 23 i 30 d’octubre, i el 6 i el 13 de novembre, davant del Mercat Municipal, en horari de matí amb un preu de 6 euros que es destinen de forma íntegra a les investigacions contra el càncer. També poden adquirir-se els dorsals solidaris al preu de 3 euros.

Pujar