elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ana Morell, reelegida secretària general del PSPV-PSOE d'Oliva amb el suport de la militància i del partit

Ana Morell, reelegida secretària general del PSPV-PSOE d'Oliva amb el suport de la militància i del partit
  • “És el moment de continuar treballant amb unitat, il·lusió i forces renovades per fer d’Oliva la ciutat que volem” va declarar Morell en el seu discurs a la militància

MÉS FOTOS
Ana Morell, reelegida secretària general del PSPV-PSOE d'Oliva amb el suport de la militància i del partit - (foto 2)
Ana Morell, reelegida secretària general del PSPV-PSOE d'Oliva amb el suport de la militància i del partit - (foto 3)
Ana Morell, reelegida secretària general del PSPV-PSOE d'Oliva amb el suport de la militància i del partit - (foto 4)

Aquest dimecres, 27 d'abril, l'Assemblea Local del PSPV-PSOE d'Oliva ha reelegit a Ana Morell, com a Secretària General dels socialistes en un acte celebrat a la seu que el partit té al carrer Francisco Llorca,10.

En l'acte han participat militants i simpatitzants de l'agrupació municipal socialista i han omplit de gom a gom el lloc previst per a l’Assemblea en la que s’ha ratificat a Morell de nou, amb una àmplia majoria, com a Secretària General dels socialistes d'Oliva.

En recolzament a la seva companya de partit han assistit a l'acte, el Secretari Provincial del PSPV, Carlos Fernández Bielsa i el Secretari d'Organització de l'executiva de Ximo Puig, José Muñoz. Com a representants de l’Executiva Comarcal també han volgut mostrar el seu recolzament a Morell, els companys i companyes Voro Femenia, com a membre de l’Executiva Comarcal i Vicent Mascarell com a Secretari d’Organització provincial.

Finalment, l’Executiva Local que acompanyarà Morell cap a la candidatura a les eleccions municiapls del pròxim 2023 estarà formada per:

President: Vicent Berbegall Peiró
Secretaria General: Ana Maria Morell Gómez
Secretaria d’Organització: Vicent Fuster Llorca
Secretaria Acció Electoral: Vicent Minyana Esquerdo
Secretaria de Política Municipal: Blai Beneyto
Secretaria Medi Ambient: Maria Josep Llorens Llidó
Secretaria Planif. i Desenvolupament: Miguel Monzonís Sallemi
Secretaria Associacionisme: Rosa Mejias Benavent
Secretaria Joventut, Diversitat i Xarxes: Guillem Savall Barber
Secretaria Agricultura: Paco Mestre Girau
Secretaria Mobilització: Beatriz Benavides Fuster

També acompanyen a Morell en l’Executiva Local però sense secretaria assignada: Araceli Sansaloni Morell, Domingo Malonda Maurí, Silvia Guerola Ardid, Inma Mañó Peris, José Masanet, Sheila Morató i Noelle Portes Morell
En ratificar-se per unanimitat la reelecció de Morell i de la seva proposta com a Executiva Local, la Secretària General dels Socialistes d’Oliva ha volgut dirigir unes paraules a tota la militància.

“Hem acabat un cicle que començarem fa 4 anys, i que gràcies a l’Executiva Local actual ens ha permès estar en el govern d’Oliva, guanyar pes orgànic i duplicar la militància de la nostra benvolguda agrupació. I encara que hui donem continuïtat a aquesta Executiva Local, renovem les energies per assolir els reptes del futur.

Ara és el moment de seguir treballant per una unitat sincera entre el partit i la militància. Cada vegada creix més però hem de seguir fent equip. És moment de seguir augmentant la confiança amb la gent i fer-ho des de la nostra ferma convicció més absoluta de que el PSPV-PSOE d’Oliva és l’únic instrument amb valors, tradició i pilars fonamentals per transformar la nostra ciutat. Ho vam fer, ho estem fent i seguirem fent-ho.

Però ara necessitem noves energies, noves veus i totes les opinions respectuoses i democràtiques per seguir creixent. Per aquesta raò, estem ací, per donar un pas més endavant en la defensa de les nostres idees i fer-ho com sempre amb els valors socialistes del diàleg, el consens i el progrés social.

Idees que junt al fruit del nostre treball, permeten continuar transformant la nostra ciutat: exemples d’aquesta transformació són l’alliberament de l'AP 7, l’enllaç sud i la rotonda Nord. I que com a conseqüència d’aquesta obertura al món, després de molts anys d’estancament, ha fet que empreses multinacionals vullguen instal·lar-se a Oliva, o seguir creixent a la nostra ciutat, donant oportunitats de treball a centenars de joves d’Oliva.

Per convicció política i per justícia social davant la comparativa amb altres territoris, hem seguit lluitant en tots els àmbits i colze a colze amb totes les administracions, autonòmiques, provincials o nacionals.

Ara toca continuar amb el repte d'afrontar el futur i les diferents circumstàncies que ens toquen viure amb més energia si cap, i amb la força que ens dona ser el partit socialista. Hem superat junts i juntes la pandèmia, incendis, temporals, crisis econòmiques i de subministrament. I sempre hem estat al capdavant de la gestió per donar suport i recolzament a la població.

Els nostres objectius per a la nova executiva es basen en el treball per a donar solucions al transport i la mobilitat ja que hi ha una mancança d'infraestructures. Seguirem estaguent al costat de la gent i l’escoltarem, com hem fet sempre, per aprendre amb ella i millorar junts la nostra ciutat.

Pujar