elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ana Morell, candidata del PSPV-PSOE d’Oliva proposa construir un auditori amb aules formatives per a la ciutat

Ana Morell, candidata del PSPV-PSOE d’Oliva proposa construir un auditori amb aules formatives per a la ciutat
  • La líder dels socialistes d’Oliva ha fet aquesta proposta davant la necessitat d’espais públics per a la realització d’espectacles i tallers formatius en el camp de les arts escèniques

El Partit Socialista d’Oliva, inicia la seua campanya de propostes i projectes per a la ciutat. La primera d’aquestes idees que ha plantejat la líder dels socialistes d’Oliva, Ana Morell, és “la construcció d’un Auditori a l’alçada de les necessitats, expectatives i activitat cultural d’una ciutat com Oliva”, ha manifestat Morell.

La candidata socialista ha exposat que “davant les necessitats que ens heu transmès des dels diferents col·lectius de la ciutat, tant artístiques, musicals, d’arts escèniques com formatives en general d’una solució real, efectiva i urgent a la mancança d’espais públics on poder realitzar esdeveniments amb qualitat de so, dimensionalitat, funcionalitat i transversalitat per a totes les disciplines artístiques.

“L'Associació Artístico Musical d’Oliva ens ha fet arribar la seua situació de necessitat d’ampliar les infraestructures de formació de què disposen aquests moments. O les Bandes i Cornetes de la Setmana Santa que tenen un nombre elevat d’aficionats i aficionades a la nostra ciutat i que no tenen habilitades zones per als assajos al llarg de tot l’any de forma regular i estable.

També, cors com el de la Coral Santa Cecília i la Coral de Josep Climent, que veuen com l’Auditori i les aules formatives que l’acompanyaran, seran una gran oportunitat per resoldre les seues necessitats de reunió, assaig i representació” ha afegit Morell.

“Des del partit socialista hem pres nota i hem materialitzat aquesta proposta que ès una reivindicació social i cultural en la nostra ciutat i que donarà solució a la disponibilitat d’espais públics, complementant la que ens aporta hui en dia un centre de referència comarcal com és el Polivalent. Aquest nou projecte alliberarà de la pressió que sofreix l’espai cultural per excel·lència de la ciutat, que tot i que és un punt clau, hem de considerar-lo un espai que a dia d’avui està sotmès a una gran quantitat d’actes i cal respectar-lo però al que hi ha que buscar alternatives a la seua activitat”, ha exposat la candidata socialista.

En consideració al Teatre Olimpia, que porta tancat alguns anys, la candidata socialista ha volgut expressar la seua voluntat de recuperar-lo com a espai cultural a Oliva, com ho era abans de la seua clausura”, ha destacat la dirigent socialista.

Pujar