elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Héctor Cabrera ofereix una entrevista al CEIP Santa Anna, d'Oliva: "Durant tota la meva carrera esportiva, no he deixat mai d'estudiar"

    L'Esportista i medallista paralímpic oliver, Héctor Cabrera ha oferit una insòlita entrevista al CEIP Santa Anna d'Oliva en la que ha contestat a totes les preguntes de l'alumnat i d'alguns professors i professores amb la que han repassat la carrera de l'esportista oliver, els seus inicis i els motius pels quals va decidir escriure el llibre que ha signat i dedicat a l'alumnat.

    La vicealcaldessa d’Oliva i regidora d’Educació, Ana Morell ha participat en aquesta emotiva entrevista realitzada per tots els grups i cursos del Col·legi Públic i on s’ha pogut comprovar l’experiència que aquest alumnat té en fer entrevistes i preguntes a personalitats del món de l’esport, la cultura i la política ja que fa més d’un any que iniciaren el seu “podcast” de ràdio Santa Anna. Morell ha expressat l’emoció que “suposa tenir a prop un esportista únic com és Héctor Cabrera, per l’exemple i valors que trasllada a tots i totes nosaltres”.

    L’alumnat i el professorat han escoltat atentament la història de superació, humilitat i constància que ha narrat l’esportista que entrena a Gandia. Cabrera ha fet un breu repàs des dels seus inicis en el món del fútbol, fins com va canviar a l’atletisme fins a formar-se amb sacrifici i no sense dificultats com a esportista d'elit a les ordres dels diferents entrenadors que ha tingut. Però en especial, ha sigut baix les directrius de Juanvi Escolano quan després d’alguna que altra lesió greu, va recuperar la mentalitat lluitadora i guanyadora fins aconseguir la medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Tokio 2020. 

    Pujar