elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Federació de Falles presenta la Fallera Major d’Oliva 2018 a la Corporació Municipal

La Federació de Falles presenta la Fallera Major d’Oliva 2018 a la Corporació Municipal
  MÉS FOTOS
  La Federació de Falles presenta la Fallera Major d’Oliva 2018 a la Corporació Municipal - (foto 2)

  La Federació de Falles d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, presentarà dissabte que ve, 8 de juliol, a les 12.00 h, a la Fallera Major d’Oliva 2018 i la seua Cort d’Honor, a tota la Corporació Municipal.

  Amb aquest acte, que tindrà lloc al Saló de Plenaris de l’Ajuntament d’Oliva, es farà la presentació oficial de la Fallera Major d’Oliva 2018, Mireia Burgos Salinas, de la Falla Casa d’Alonso, i de la seua Cort d’Honor, davant l’Alcalde, el Regidor de Festes, i la resta de regidors de l’Ajuntament d’Oliva.

  El Regidor de Festes, Pepe Salazar, ha tornat a mostrar la seua satisfacció per la recuperació de la figura de la Fallera Major d’Oliva, gràcies a l’esforç i al treball conjunt de la Federació de Falles i la Regidoria de Festes, “el que li donarà sens dubte major relleu a la nostres falles. Per això només puc tindre paraules d’enhorabona tant al col·lectiu faller com molt especialment a Mireia Burgos Salinas i a la seua Cort d’Honor. I desitjar-los que disfruten de cada moment del seu any, perquè serà un record per a sempre”.

  Pujar