elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles d'Oliva s'ajornen definitivament a 2021

Les Falles d'Oliva s'ajornen definitivament a 2021
  MÉS FOTOS
  Les Falles d'Oliva s'ajornen definitivament a 2021 - (foto 2)

  La Federacié de Falles d'Oliva i representants de les set comissions falleres de la ciutat han decidit suspendre les Falles 2020 per la crisi sanitària provocada per la Covid-19. L'acord s'ha pres en l'assemblea extraordinària que va tenir lloc ahir divendres a la Casa de la Festa, seguint mesures de seguretat, amb l'assistència de la regidora de Festes de l'Ajuntament d'Oliva, Yolanda Navarro.

  Per unanimitat, s'ha acordat la necessitat d'ajornar les Falles al mes de març de 2021, garantint aixi la seguretat de tots els participants i veïns. Es tracta d'una decisi6 molt complicada pels sentiments fallers, els agents implicats i el motor econòmic que comporta la festa, però alhora responsable i consegüent amb les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

  La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assenyalat que la decisi6 ha sigut consensuada per les set comissions, Federaci6 de Falles i ajuntament.

  "Som conscients que les falleres majors i tots els càrrecs festers mereixen unes falles dignes, però hem de ser conscients que, en aquestes circumstàncies, cal avantposar la salut. Per tal motiu, l'Ajuntament d'Oliva treballarà conjuntament amb les falles per tal de reactivar la festa i celebrar la setmana fallera amb plenes garanties".

  Proximament, la Federaci6 de Falles establirà un nou calendari i s'aniran concretant amb detall totes les circumstàncies que impliquen la cancel•laci6 de la festa i el seu ajornament a 2021.

  Pujar