Dimarts 14 de Agost de 2018

Catarroja adequarà el Camí del Port i construirà un carril bici de doble sentit de circulació

Versió Clàsica
Edició Comunitat Valenciana
Urbanismo e infraestructuras -  general
16/08/2017 | elperiodic.com  

Catarroja adequarà el Camí del Port i construirà un carril bici de doble sentit de circulació

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L'Ajuntament de Catarroja millorarà el Camí del Port amb la construcció d'un carril bici de doble sentit de circulació i el reverdiment de la zona. La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha publicat la licitació del projecte amb un pressupost de 973.163 euros.

L'obra permetrà millorar la connexió entre l'estació de Renfe i el port de Catarroja per a bicicletes. Afectarà tant a trams urbans com interurbans i tindrà una longitud total de 2.751 metres.

El traçat del carril bici serà, en la seua totalitat, completament independent i no compartirà espai amb el trànsit rodat. Amb això, es facilitarà la circulació i es tindrà en compte la seguretat dels ciclistes.

En l'elaboració del projecte, l'Ajuntament s'ha coordinat amb la Comunitat de Regants de Catarroja per evitar que el recorregut del carril bici transcorreguera per la sèquia dedicada al regadiu. De la mateixa manera, s'ha tingut en compte la singularitat paisatgística i mediambiental de la zona del port, situada al Parc Natural de l'Albufera.

La part interurbana que s'intervendrà passa sobre la CV-4120. Com a novetat, s'ha projectat un ramal de connexió amb la Rambla del Poio des del pas inferior, davall de les vies del ferrocarril.

El projecte, que té per objectiu potenciar l'ús de la bicicleta urbana a la localitat, ha estat inclòs dins del Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva en municipis de la Comunitat Valenciana (PIP) de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Aposta per la mobilitat plural

Per a Lorena Silvent, alcaldessa en funcions, l'adequació del Camí del Port és "la prova de que impulsar el transport sostenible i respectuós amb el medi ambient és una prioritat per a l'equip de govern, així com potenciar el port de Catarroja". "De nou hem demostrat que apostem per la mobilitat plural", ha afirmat.

Segons Silvent, les obres permetran a veïns i visitants "gaudir de l'entorn i el paisatge catarrogí de la forma més segura i respectuosa".

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Comunidad Valenciana
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil