Castellano

El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada

El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada
  MÉS FOTOS
  El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada - (foto 2)
  El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada - (foto 3)
  El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada - (foto 4)
  El Club Pilota Valenciana de Mutxamel culmina una excel·lent temporada - (foto 5)

  L'any 2022 serà un any per a recordar. Un any per a marcar en el calendari de la història de la pilota valenciana a Mutxamel.

   El nostre primer equip va jugar durant el primer semestre de l'any en la segona categoria de la lliga de llargues. Realitzant una molt meritòria trajectòria de lliga. Trajectòria que li va permetre classificar-se per a jugar la fase final.

  Fase final que va culminar amb la classificació de l'equip per a jugar la final de llargues, categoria regna en la competició de pilota valenciana de carrer. Una final que es recordarà per ser una de les més renyides i disputades en els últims anys. L'equip de Mutxamel es va enfrontar a Orba, un jove equip bel·ligerant que va barallar al màxim, igual que els nostres aguerrits jugadors.

  Los dos equips van oferir una final d'infart. Arribant a un marcador de 9 a 9, en una partida que es jugava a 10 jocs. En l'últim joc, vital per a aconseguir el campionat, el marcador es va posar amb un “iguals a 2” i amb diverses pilotes de partida per part de tots dos equips.

  Ens sentim orgullosos dels nostres jugadors, que van lluitar fins a l'últim alé a fi d'aconseguir guanyar una final que es va mostrar *igualadísima i que es va poder anar del costat de qualsevol dels 2 equips.

  Per si això fora poc, aquests últims mesos, l'equip que en aquesta ocasió competia en la lliga de primera en la modalitat de perxa, es classificava per a jugar la gran final de la màxima categoria d'aquesta competició.

  Per a això, primer va haver d'eliminar en les semifinals a l'emblemàtic equip de Sella. Un gran equip i un gran club. En aqueixos moments vigent campió de la competició. Club llegendari que s'ha proclamat com a màxim vencedor en 7 ocasions en les 10 últimes edicions d'aquesta competició regna.

  No obstant això, per al nostre modest club, arribar a aquesta final ja suposava un important assoliment. Per al Club de PV Mutxamel això significava posicionar-se per primera vegada en la seua història en una final de la màxima categoria de la lliga de perxa.

  Jugar aquesta final podia significar aconseguir el títol de campions de la categoria d'honor. Alguna cosa a l'abast de molt pocs.

  En aquesta ocasió, el nostre equip, en la final s'enfrontava de nou a l'aguerrit equip d'Orba,

  Els nostres jugadors, malgrat començar perdent 0-4 en l'esperada final, no van perdre en cap moment el componiment. A base de lliurament i perseverança van aconseguir remuntar el resultat advers i igualar la partida 4 a 4. No van defraudar en cap moment. A base de constància, ànim i màxima concentració van aconseguir el triomf en una renyida i emocionant final, vencent per 10 a 7.

  El Club de PV Mutxamel aconsegueix fer història, no sols classificant-se, sinó també guanyant la gran final en la competició de perxa en la seua màxima categoria.

  Convertint-se així en el primer equip de la comarca de L’Alacantí a aconseguir el trofeu més cobejat d'aquesta lliga.

  Trofeu que fins al moment tan sols lluïen en les seues vitrines equips de les comarques de les Marines, del Comptat, de L’Alcoià i de la província de València.

  Sens dubte, un gran assoliment i un gran orgull per al Club de Pilota Valenciana de Mutxamel. Així Mutxamel, cada dia més, es converteix en un referent en el món de la pilota valenciana.

  No podem oblidar la trajectòria dels nostres equips que han competit en altres categories en el 2022.

  Durant el primer semestre de l'any, l'equip de tercera en la competició de la modalitat de Palma ha guanyat folgadament la meitat de les seues partides, realitzat una meritòria competició i aconseguint la quarta posició en la taula. Situant-se molt prop de classificar-se per a jugar la fase final.

  En la competició de tercera categoria de perxa, el nostre equip ha anat calfant motors durant la lliga. Realitzant una segona volta, en la qual pràcticament han comptat les seues partides per victòries.

  En totes dues competicions, els equips han millorat amb escreix els resultats del passat any i albiren un prometedor futur.

  Mes d'una vintena de jugadors, pertanyents als 4 equips del nostre club, han fet possible aquests assoliments en els últims anys.

  El Club de Pilota Valenciana Mutxamel, malgrat la seua modèstia, ha aconseguit posicionar als seus equips entre els millors en les competicions de carrer de la pilota valenciana.

  Per a consolidar aquesta realitat el Club anhela des de fa anys el desig de la creació d'una escola de pilota valenciana al nostre poble. Fet que consolidaria de manera substancial aquest esport entre la població més jove del nostre municipi i milloraria la qualitat de la pedrera.

  FEM HISTÒRIA

  Diumenge passat 30 d'octubre, el nostre club va fer història. Ha aconseguit guanyar la final de la màxima categoria de la lliga de perxa. Un assoliment a l'abast de molt pocs i que posa, encara més si cap, a Mutxamel en el mapa i en la història de la pilota valenciana.

  Fem pilota, fem afició, fem història i fem Mutxamel

  Pujar