elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Últims preparatius per al XLIV Aplec dels Ports a Morella

Últims preparatius per al XLIV Aplec dels Ports a Morella
  • Concerts, monòlegs i activitats culturals es repartiran en tres escenaris diferents des del dijous 27 fins al diumenge 30 de juliol

  • També estan llestes les zones d’aparcament i acampada per a acollir a les aplequeres i aplequers durant els quatre dies

Falten tres dies perquè Morella albergue la 44a edició de l’Aplec dels Ports. Des de ja fa setmanes que es preparen tots els espais necessaris per a acollir la gran trobada comarcal des del dijous 27 fins al diumenge 30 de juliol. D’aquesta manera, l’organització de l’aplec, amb l’ajuda de les voluntàries i voluntaris, així com de la brigada municipal, han preparat tots els espais necessaris.

Pel que fa als exteriors de Morella, s’han preparat diferents espais d’aparcament situats a la zona de Santa Llúcia i la Puritat. L’acampada estarà a Sant Miquel i la familiar prop de l’aqüeducte. Hi haurà dutxes pròximes a ambdós espais. La fira alternativa s’ubicarà al passeig de l’Albereda amb l’escenari Falcí on hi haurà tallers i activitats culturals. L’Espai Firal acollirà la cuina i el menjador a l’interior. Fora estarà l’escenari principal, Aladre. Finalment, al Pla dels Estudis hi haurà un altre escenari, Trill, on tindran lloc activitats infantils, culturals i actuacions musicals. També hi haurà un punt lila en esta plaça. A més, també estan muntades totes les barres dels escenaris i menjador.

Cal recordar que, l’Aplec dels Ports és una festa on totes les activitats són d’entrada lliure. Es tracta d’una trobada que pretén fer visible la comarca amb les seues característiques i necessitats. Tots els actes que integren la programació mesclen la cultura, la festa i la reivindicació per a donar solució als problemes que pateix la gent del món rural en general i dels pobles dels Ports en particular.

Pujar