elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Podem Moncofa solicita una Junta de Portaveus per a tractar l’assumpte del centre de salud i l’institut

Podem Moncofa solicita una Junta de Portaveus per a tractar l’assumpte del centre de salud i l’institut

    El cercle de Podem a Moncofa, a través del seu regidor, ha demanat a l’alcalde que convoque als quatre portaveus dels partits polítics amb representació municipal en Junta de portaveus, per tractar els temes que estos dies estan en boca de totes les persones del poble com son, el centre de salut i, en materia educativa, la nova escola en la zona del Grau i la construcció definitiva de l'institut.

    Rafa Segarra comenta que “esta setmana estem vivint una campanya de desinformació en relació a uns temes que porten massa anys en projecte i que ara, de sobte, han tornat a la palestra però no de la manera que ens agradaria”. Continua el candidat i regidor morat afirmant que”des de Podem Moncofa opinem que son dos temes transversals en els que mai coincidirem en qui té la responsabilitat, però sí en com i quan s’han de solucionar”.

    És per això que ha demanat a la resta de forces polítiques de l’ajuntament que “baixen els decibels” perquè “no es pot continuar amb aquest assumpte sense fer cap cosa més enllà de senyalar-se els uns als altres, és moment de sentar-se els portaveus a l’ajuntament dels quatre partits i posar en negre sobre blanc, el que la gent del nostre poble demanda des de fa molts anys”.

    Les eleccions autonòmiques i municipals estan al girar i “cal anar tancant projectes” que, com conclou el regidor morat, “ la cosa pot empitjorar si, el proper Govern de la Generalitat, cau en mans del PP i VOX”.

    Pujar