Castellano

Compromís per Montcada llança la campanya «Apadrina un comerç» per a ajudar el xicotet comerç de proximitat afectat pel coronavirus

  Compromís per Montcada ha posat en marxa la campanya #ApadrinaUnComerç, amb què volen ajudar el xicotet comerç local de proximitat, així com també els bars i locals d'oci afectats per la crisi de la Covid-19.

  Compromís per Montcada està ben actiu durant esta crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint, amb múltiples iniciatives per a contrarrestar-la i combatre'n els efectes. A més de les iniciatives institucionals, en forma de propostes, preguntes i mocions que presenta en l'Ajuntament per a col·laborar fent gestió política des de la seua posició de partit en l'oposició, també està actiu amb propostes pròpies que posa en marxa en el municipi, pel seu compte, com a col·lectiu municipal amb l'objectiu d'actuar sense més finalitat que ajudar la ciutadania de Montcada.

  Amb esta intenció, ha posat en marxa esta campanya, que consistirà a «apadrinar» un comerç, de manera que la persona paga per avançat uns diners a la botiga o a un establiment de la localitat per a comprar o consumir un producte o un servei quan el confinament acabe.

  “Els autònoms i xicotets comerciants han de seguir pagant el lloguer, taxes, impostos…mentre no ingressen res per la situació en què ens trobem. És una manera de fer que tinguen liquiditat ara, i a la vegada garantir el consum futur”, ha explicat la formació valencianista.

  Abans de posar-la en marxa, des del col·lectiu de Compromís per Montcada, s'ha parlat amb l'Associació de Comerciants de Montcada a qui ha semblat una molt bona iniciativa i per això, la idea és col·laborar en la campanya conjuntament.

  Com a primera acció concreta de Compromís per Montcada en la campanya, està l'aportació d'una part del sou del seu regidor alliberat, per a comprometre's a l'organització d' activitats culturals (actuació musical, presentació de llibres, sopars literaris) en locals d'oci del municipi. Ja s'ha parlat amb alguns establiments per a posar data i hora a la primera proposta cultural.

  Així mateix, els comerços de la localitat que vulguen adherir-s'hi, podran fer-ho telefonant o enviant un whatsapp al 601014362 o escrivint un correu a compromismontcada@gmail.com. De fet, ja hi ha confirmats alguns dels comerços, establiments i locals que se sumen a la iniciativa.

  Pujar