elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’estan complint les previsions de finalització de la urbanització dels Marenys de Rafalcaid

S’estan complint les previsions de finalització de la urbanització dels Marenys de Rafalcaid
  • Les obres estan al 85% completades, a l’espera que Iberdrola hi solucione els problemes de les proves de resistència de tensió

  • L’Ajuntament treballa també en solucionar altres dèficits al marge del projecte per tal d’evitar més costos al veïnat

«Estem en contacte directe amb la directiva de l’associació de veïns dels Marenys, la darrera reunió la vam mantindre al juliol. És cert que les obres d’urbanització s’havien d’acabar el 15 de setembre, però hi hagut uns problemes a la línia elèctrica i evidentment el més important és la seguretat». El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha volgut respondre a les crítiques realitzades aquest matí pel portaveu del Grup Municipal del PP, Víctor Soler.

Josep Alandete ha assegurat que la urbanització està al 85% completada, a l’espera que es solucionen els problemes de les proves de resistència de la tensió elèctrica que hi realitza Iberdrola per tal d’actuar-hi.  «El senyor Soler diu que no li valen excuses, perquè sols hi havia que fer el soterrament de la línia elèctrica. Doncs també hi ha que adequar els jardins».

D’altra banda, el responsable d’Urbanisme ha aclarit que l’Ajuntament no pot no pot fer coses que no estiguen al projecte d’urbanització, entre altres coses, perquè tindria costos afegits per al veïtat. «Per això, el departament de Serveis Bàsics s’ha compromès a realitzar fora del projecte d’urbanització actuacions on té dèficit que els Marenys, com ara el desaigüe i la canalització. L’ajuntament assumirà allò que no estava en el projecte.

«Vàrem dir que les obres s’acabarien en aquesta legislatura i en aquesta s’acabaran. De fet, Iberdrola ja està fent les proves de càrrega en la línia elèctrica i si s’aconsegueixen s’hi avançarà. Si no, ja buscaríem altra solució tècnica. Tot el que diu ara el senyor Soler és per pura mantra electoral», ha conclòs.

Pujar