elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral

El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral
  MÉS FOTOS
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 2)
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 3)
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 4)
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 5)
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 6)
  El CDR la Safor apropa empreses de la comarca a les persones que busquen inserció laboral - (foto 7)

  El passat dijous 1 de desembre el CDR La Safor va dur a terme una jornada sobre processos de selecció i coneixement del sector empresarial de la Comarca. Més de 50 persones van assistir a aquesta jornada, a la sala d’exposicions de Beniarjó, on es va fer arribar a les persones assistents els recursos i ferramentes per a facilitar l’accés al món laboral. A més, durant la jornada, el CDR La Safor va presentar i explicar l’àrea d’emprenedoria i orientació laboral.

  A la jornada, i com a punt central, van assistir dos empreses de la nostra comarca: Benlluent, dedicada a la neteja i manteniment de jardins i piscines i l’empresa Naturaecentre de jardineria, les quals van ser les encarregades d’explicar a les persones assistents com van sorgir les seues idees de negoci i com són els seus processos de selecció. Ambdues empreses van coincidir en la necessitat de reinventant-se i adaptant-se a les noves realitats socials.

  Vam aprofitar la seua visita i la proximitat mostrada, per saber i conèixer quines són les ocupacions i llocs de treball que tenen a les seues empreses i quines són les competències més valorades en el seu equip.

  Vicent, responsable de Benlluent va mostrar la seua preferència per la humiltat de les persones i l’actitud mostrada, mentre que Patri, responsable de Naturae, va destacar del seu equip la capacitat d’iniciativa, predisposició i adaptabilitat.

  Les dues empreses van coincidir en què una de les coses que més valoren és que els candidats es presenten personalment i entreguen a l’empresa el seu CV, ja que això afavoreix un primer contacte i l’empresa ja es pot fer una primera idea de la predisposició del o la candidata, ja que són xicotetes empreses en la que els processos són més personals.

  La segona part de la jornada va estar dedicada en posar en pràctica allò aprés. Els tècnics d’orientació laboral del CDR la Safor, Carlos Álvarez i Lola Llopis, van dinamitzar una activitat dirigida a practicar la seua presentació, per poder passar el primer filtre i poder optar a les entrevistes de treball.

  La jornada va estar valorada positivament, i s’ha apostat per continuar afavorint aquest contacte i vincle amb el teixit empresarial de la nostra comarca i apropar les empreses a les persones participants dels programes i diferents itineraris del CDR la Safor.

  Aquesta va ser una activitat gratuïta i oberta a tota la gent de la nostra comarca, emmarcada dins del programa de itineraris integrats per a lluitar contra la despoblació rural a la comarca de la Safor, subvencionat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Beniarjó i l’escola FP la Safor.

  Pujar