elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“I el Rodalia pa cuando?”

“I el Rodalia pa cuando?”

    Davant l’anunci que Gandia comptarà en estiu amb una línia diària d'Intercity que connectarà amb Madrid, Compromís per Gandia es pregunta què passa amb el servei de Rodalia que agafen diàriament centenars d’usuaris per anar a treballar, estudiar o altres assumptes a València. «Versionant la popular cançó, nosaltres diem: I el Rodalia pa cuando? Que es promocione i facilite l’arribada de visitants del centre de l’Estat serà bo per al turisme d’estiu, però que no tinguem trens de Rodalia suficients i en condicions per anar a la universitat o a treballar la resta de dies de l'any no és gens bo, és indignant i un menyspreu per a la ciutadania”.

    En este sentit, Compromís ha tornat a denunciar la saturació de passatgers de la línia de Rodalia Gandia-València per la mancança de freqüències. A més del retard en la majora de trens, que en molts casos supera els 20-30 minuts, passant la duració del trajecte dels 55 minuts habituals, als 75 minuts actuals, en els millors dels casos.

    Anomalies produïdes per la falta d’inversió de l’Estat en la infraestructura, en manteniment, personal o la no duplicació de la via de Cullera fins a Gandia.

           

    Pujar