21 de gener de 2020 21/1/20

Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo"

Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo" - (foto 2)
  Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo" - (foto 3)
  Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo" - (foto 4)

  Els regidors de Polítiques Econòmiques (Comerç) i Cultura, Alícia Izquierdo i Joan Muñoz, respectivament, acompanyats del president de l'Associació d'Hostalers del Centre Històric-Raval-Prado, Salvador Sanchis, han presentat aquest matí un nou producte per dinamitzar el centre urbà de la ciutat i els voltants els dissabtes: la ruta gastronòmica-cultural-comercial "Destapa't Tardeo".

  Izquierdo ha explicat que "la iniciativa sorgeix de la confluència de diferents projectes que s'estudiaven des de la regidoria de Comerç, conjuntament amb l'Associació d'Hostalers del Centre Històric-Raval-Prado, i el departament de Cultura. D'una banda, aprofitar el tiró i l'èxit del "Destapa't" dels dijous per atraure visitants també els dissabtes". I, d'altra, consolidar el "Vermut de la Marquesa", concerts en directe al jardí de la Casa de Cultura i que tant bona acollida va tindre durant la Fira i Festes. "Cal aprofitar el magnífic espai verd que tenim al cor de la ciutat", ha destacat Muñoz, qui ha anunciat les actuacions d'aquest mes: Grupo Bestof (8 d'abril), Néstor Garcia (15 d'abril), Josemy Albiñana (22 d'abril) i Álex Martínez (29 d'abril).

  Així, el nou producte "pretén combinar comerç, gastronomia i cultura, amb l'objectiu d'oferir una oferta diferenciadora i competitiva amb les grans superfícies comercials de l'extraradi per al públic local, de la Safor-Valldigna i de les Comarques Centrals Valencianes", ha assegurat Sanchis.

  El "Destapa't Tardeo" s'inicia el pròxim dissabte i es mantindrà fins al mes de juny, reprenent-se després de l'estiu:

  "Dinaora"

  La primera parada és el Jardí de la Casa de la Marquesa, de 12 a 14 hores, on s'hi farà una actuació en directe que es podrà acompanyar d'un vermut-refresc...

  "Comboi"

  De 13 a 17 hores, els visitants poden recórrer els 12-14 establiments hostalers del Centre Històric-Raval-Prado que han preparat menús amb preus especials a partir de 3 €.

  "Copeta"

  A partir de les 17 h, alguns locals oferiran música en directe.

  Durant la ruta es pot aprofitar per a gaudir del nostre patrimoni comprar al comerç urbà de la ciutat.

  A més a més, es podrà omplir un full que permet optar a diferents premis, com ara visites al Palau Ducal dels Borja, estàncies a la Gastrocasa, compres al Centre Històric, etc... Es pretén també premiar la promoció del "Destapa't Tardeo" a les xarxes socials, amb obsequis al millor selfie d'Instagram, etc...

  ocultar
  Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per als dissabtes: "Destapa't Tardeo"
  Pujar