elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La primera Gala Benèfica "Moda Gandia, units contra el càncer, per tu" tindrà lloc el 12 de gener

La primera Gala Benèfica "Moda Gandia, units contra el càncer, per tu" tindrà lloc el 12 de gener - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La primera Gala Benèfica "Moda Gandia, units contra el càncer, per tu" tindrà lloc el 12 de gener - (foto 2)

  Els salons de Foment AIC acolliran el pròxim 12 de gener a partir de les 19 hores la primera Gala Benèfica "Moda Gandia, units contra el càncer, per tu" a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

  En la roda de premsa de la presentació de l'activitat solidària han participat la regidora delegada de l'àrea de Salut, Liduvina Gil; Maribel Codina, presidenta d'AECC Gandia; Vanesa González coordinadora de l'esdeveniment i Maite Oliver, impulsora de la iniciativa.

  Liduvina Gil ha explicat que "el diagnòstic d'una malaltia oncològica suposa una gran aflicció per a qualsevol família. Malgrat que en els darrers anys s'ha avançat molt en els tractaments no deixa de ser un trauma per pacient, familiars i amics" "Amb aquesta Gala pretenem aconseguir recursos perquè es continue estudiant i investigant en la prevenció del càncer a més d'ajudar als que patixen la malaltia". "Vull agrair a Maite Oliver, gerent de la perruqueria Pentinat per posar en marxa aquesta iniciativa i haver sumat tantes persones a l'acte solidari".

  Maribel Codina va agrair en primer lloc a l'Ajuntament de Gandia i a Foment la col·laboració prestada i va destacar la col·laboració que aportaran prop de 20 empreses. "Tindrem música en directe per a xiquets i adults. Crec que serà un esdeveniment molt bonic amb el qual volem ajudar a totes les persones que patixen la malaltia i aconseguir fons per millorar la seua qualitat de vida".

  Per la seua banda, Maite Oliver va explicar que "sóc una persona que per diverses circumstàncies es va veure afectada pel càncer i sempre he col·laborat en aquest tipus d'iniciatives. La idea va sorgir fa uns cinc mesos després d'una conversa amb unes clientes afectades per la malaltia. A poc a poc va anar prenent forma la iniciativa d'organitzar una tarda alegre i divertida que també permetés recaptar fons. Més que una passarel·la de moda serà una tarda agradable per a tots". "Vull agrair a l'Ajuntament, l'AECC i als col·laboradors que ens han prestat l'ajuda. Hi ha molta gent que s'ha quedat amb ganes de participar i estic segura que hi haurà més edicions".

  Vanesa González que juntament amb Óscar Carvajal coordinaran i organitzaran l'esdeveniment va declarar que "com hi ha tants col·laboradors serà una passarel·la més llarga del que és habitual però intentarem que siga amena i propera. En finalitzar la gala tindrem un còctel a més de sorpreses i una rifa gràcies als nostres col·laboradors. Esperem que siga un èxit i que tots els públics la gaudisquen".

  L'entrada té un cost de 8 euros i es pot adquirir en qualsevol dels establiments col·laboradors de la iniciativa. També es pot contribuir amb la iniciativa amb la Fila 0 que té un preu de 5 euros.

  Pujar