elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja

Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja
  • L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i la regidora de Sanitat, Liduvina Gil, han felicitat el Nadal a pacients i treballadors de les àrees de Pediatria i Maternitat

MÉS FOTOS
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 2)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 3)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 4)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 5)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 6)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 7)
Prieto visita l’Hospital Comarcal Francesc de Borja - (foto 8)

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora de Sanitat, Liduvina Gil, ha visitat aquest matí l’Hospital Comarcal Francesc de Borja de Gandia per tal de felicitar el Nadal a treballadors i pacients. A més, han presenciat els avanços en les obres del solar que albergarà l’accelerador lineal.

Aquesta novetat permetrà oferir el servei de radioteràpia als pacients oncològics sense necessitat de desplaçar-se a València per a tal fi. També han observat l’aparell de ressonància magnètica que fou instal·lat fa un mes.

Durant la visita, s’ha mantingut una reunió amb la direcció de l’hospital per fer balanç del que ha sigut aquest 2022 quant a hospitalitzacions, atencions, urgències, consultes i altres serveis que s’ofereixen. Finalment, alcalde i edil acompanyats de membres directius de l’hospital han visitat la zona de Pediatria i Maternitat felicitant el Nadal a pacients i treballadors.

Pujar