14 de novembre de 2019 14/11/19

La plaça El·líptica acull aquest diumenge la XXVIII del Dia de la Bici

La plaça El·líptica acull aquest diumenge la XXVIII del Dia de la Bici - (foto 1)
  • La popular bicicletada fins a l'Alqueria del Duc i els Ullals de la marjal tindrà lloc el 22 de setembre, a partir de les 9.30 h. Organitzada per l'Associació Veïnal de la Plaça El·líptica, s'espera comptar amb més de 300 participants

MÉS FOTOS
La plaça El·líptica acull aquest diumenge la XXVIII del Dia de la Bici - (foto 2)

El president de la Junta de Districte de la Plaça El·líptica-República Argentina, Salvador Gregori; José Luis Calafat, president de l'Associació Veïnal de la Plaça El·líptica i Vicente Arnau, integrant de la Junta Directiva d'aquesta, han presentat aquest matí al 28ª edició del Dia de la Bici de la plaça El·líptica, que tindrà lloc el 22 de setembre. Una iniciativa que s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Salvador Gregori ha declarat que "Com no podia ser d'altra manera, l'Ajuntament donarà suport a aquest esdeveniment, ja que fomenta l'ús de la bicicleta, un mitjà saludable que s'adapta perfectament a les característiques de la nostra ciutat i que evita la contaminació".

Per la seua banda, Jose Luis Calafat ha explicat que la jornada s'iniciarà a les 9.30 hores amb la concentració a la plaça El·líptica i l'eixida cap a l'Alqueria del Duc, que està prevista a les 10 hores. Una vegada finalitzat el trajecte, es realitzarà un sorteig a la plaça El·líptica. Entre els premis destaca una bicicleta. "Des d'ací volem convidar a totes les famílies perquè participen en la jornada" va afirmar Calafat.

Finalment, Vicente Arnau va destacar que cada any augmenta la participació en la iniciativa i que és una manera d'incorporar als més joves a l'Associació de Veïns. "El treball que realitzem ho fem per millorar el barri i estem convençuts que seguirem creixent com a associació".

ocultar
La plaça El·líptica acull aquest diumenge la XXVIII del Dia de la Bici
Pujar