elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

55 persones procedents de l'atur agrícola treballen ja en tasques de neteja, manteniment i prevenció d'incendis en els espais naturals durant l'estiu

55 persones procedents de l'atur agrícola treballen ja en tasques de neteja, manteniment i prevenció d'incendis en els espais naturals durant l'estiu
  • Jose Manuel Prieto: "Continuarem treballant perquè aquestes oportunitats siguen el fil conductor de les polítiques d'ocupació d'aquesta administració"

  • Alícia Izquierdo: "En total seran huit els programes d'execució que posarem en marxa en els espais verds el que suposarà un impuls per millorar la imatge de la ciutat"

MÉS FOTOS
55 persones procedents de l'atur agrícola treballen ja en tasques de neteja, manteniment i prevenció d'incendis en els espais naturals durant l'estiu - (foto 2)

Els regidors de Gestió Responsable del Territori i de Personal, Alícia Izquierdo i José Manuel Prieto, respectivament, han donat la benvinguda aquest matí a les 55 persones aturades agrícoles que durant l'estiu realitzaran tasques de neteja, manteniment o prevenció d'incendis en els espais naturals i camins rurals de Gandia.

Després de dirigir-se a les persones contractades, Jose Manuel Prieto ha recordat que durant aquest estiu són tres els plans d'ocupació als quals s'ha adherit Gandia i que han estat possible gràcies als recursos aportats d'altres administracions.
El primer d'ells ha estat el dels informadors de platja (33 persones) que van començar la passada setmana als quals se sumen ara 55 persones procedents de l'atur agrícola que tindran l'oportunitat de desenvolupar treballs de conservació i recuperació dels espais naturals de la ciutat. En el cas d'aquest programa s'han duplicat els recursos rebuts. A aquests programes se sumarà una nova línia d'ocupació destinada a persones majors de 35 anys que desenvoluparan la seua tasca al consistori.

"En total són gairebé 100 persones les que s'han incorporat de manera directa. Estem satisfets amb aquesta línia de treball que no és altra que la de generar oportunitats per als nostres ciutadans. Continuarem treballant perquè aquestes oportunitats siguen el fil conductor de les polítiques d'ocupació d'aquesta administració" va finalitzar Jose Manuel Prieto.

Pujar