elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 500 persones celebren el Carnestoltes en el Consell dels Joves de Gandia

Més de 500 persones celebren el Carnestoltes en el Consell dels Joves de Gandia

  Dissabte passat, 10 de febrer, el Consell dels Joves de Gandia va ser testimoni d'una explosió d'alegria i color amb la celebració del Carnestoltes, un esdeveniment que va reunir més de 500 persones de totes les edats en un ambient sa, festiu, lúdic i divertit.

  Des d’abans de l'hora de començament, les persones assistents van arribar al Consell dels Joves, també conegut com L’Alqueria Laborde o Antiga Televisió de Gandia, amb vestits creatius, acolorits i fets a mà que reflectien a la perfecció l'essència del Carnestoltes. L'energia contagiosa i l'esperit festiu van impregnar el lloc mentres els i les participants gaudien d'activitats diverses i entreteniment per a tota la família.

  La jornada va estar marcada per una àmplia varietat d'activitats, entre les quals van destacar: taller de manualitats, pintacares, exhibició de l'Associació Capoeira Gandia, actuació musical de Murgandía, desfilada i concurs de disfresses, lliurament de premis i música. La creativitat va ser el centre d'atenció, amb disfresses que anaven des de clàssics personatges de la cultura popular, Disney o Pixar fins a originals creacions artístiques que van deixar a totes i tots impressionats.

  Els tres premis principals van ser atorgats a les disfresses més destacades, premiant l'originalitat i l'enginy de les i els participants. Les persones guanyadores es van emportar a casa: un val de 20 euros per a gastar a la botiga MATECO; Un joc familiar, ideal per a gaudir de moments de diversió en companyia i un val de 10 euros per a gastar a la botiga Elius; i un kit de xocolate i llepolies del local Golominas Gandia, per a endolcir, encara més, l'experiència del Carnestoltes. A més d'estos emocionants premis principals, també es van repartir premis d'honor per a reconéixer l'esforç i la dedicació d'altres participants destacats. Estos premis van incloure tres màscares fetes a mà com a recordatori del Carnestoltes del Consell, així com tres kits complets amb material de marxandatge del Consell, que inclouen una varietat d'articles promocionals exclusius

  El Carnestoltes en el Consell dels Joves de Gandia va ser, sense cap dubte, un esdeveniment inoblidable que va deixar una bona impressió i sabor de boca en totes les persones que van tindre la fortuna de participar. Amb la seua combinació de diversió, creativitat i familiaritat es va demostrar, una vegada més, que l'esperit del Carnestoltes transcendix i unix a les comunitats entorn de la celebració de la vida i la cultura. A més, de servir per a plantar la llavor de convertir-se, en un futur, en una de les activitats estreles del Consell dels Joves de Gandia.

  Pujar