elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas

Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas - (foto 2)
  Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas - (foto 3)
  Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas - (foto 4)
  Paula Bonet presenta "831 Truffaut" a la Coll Alas - (foto 5)

  Fins al 24 de març es pot visitar a la Sala d'Exposicions Coll Alas la magnífica exposició "831 Truffaut" de Paula Bonet, inaugurada divendres passat.

  Panells de gran format, il·lustracions, textos originals, així com llibres i documents conformen aquesta exposició de la il·lustradora valenciana.

  Comissariada per MacDiego, aquesta exposició es va crear per al centre cultural Las Naves de l'Ajuntament de València, productors d'aquesta, i s'exhibeix al públic per primera vegada fora d'aquest centre a Gandia.
  Es tracta d'un homenatge il·lustrat al cineasta francés François Truffaut i a un fragment de la seua filmografia; és la plasmació de com Truffaut sabia transformar en art tot allò que l'angoixava o esglaiava.

  La xifra que funciona com a títol del llibre de Paula Bonet, coincideix amb el nom de la novel·la de Maurice Leblanc a la qual François Truffaut homenatjava constantment en les seues pel·lícules, amagant el nombre 813 en qualsevol racó de l'escena com a part de la mateixa.

  La mostra forma part de les exposicions especials que la regidoria de Cultura ha preparat amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana de Gandia, al costat de les de Patrimoni Gandia, ja inaugurada, i les previstes per a les pròximes dates, com "l'Esplendor de Ducat", dedicada a Maria Enríquez o la de "Memòria de la Modernitat", de la Diputació de València.

   

  Pujar