elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

José Manuel Prieto: "Cal començar a traslladar tots els serveis que estan contemplats a l'espai sociosanitari de Roís de Corella"

José Manuel Prieto: "Cal començar a traslladar tots els serveis que estan contemplats a l'espai sociosanitari de Roís de Corella"

    L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha valorat l'anunci realitzat aquesta vesprada per part de la Conselleria de Sanitat sobre l'inici de l'activitat dijous que ve a l'espai sociosanitari Roís de Corella.

    La primera autoritat municipal ha valorat positivament que s'inicie el procés d'obertura progressiva del centre. "Al seu dia ja vaig dir que no podia ser que es tardara més a estrenar l'edifici que a construir-lo". "Hem de celebrar que, poc a poc, podrem anar descongestionant el Centre de Salut de Beniopa que, ara mateix, és una de les nostres prioritats".

    "Cal començar a traslladar les especialitats, les urgències i tots els serveis que estan contemplats a l'espai sociosanitari de Roís de Corella", ha declarat l'alcalde. Prieto ha destacat l'obertura de la nova plaça pública, que serà de manteniment immediat per l'Ajuntament de Gandia per evitar-ne el deteriorament.

    "Creiem que és una bona notícia fruit de les gestions que hem realitzat tots aquests mesos amb la Conselleria de Sanitat perquè el trasllat fos el més ràpid possible", ha finalitzat Prieto.

    Pujar