elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

I Jornada ‘A Gandia, parlem de salut mental’

I Jornada ‘A Gandia, parlem de salut mental’
  • Tindrà lloc el proper 27 d’abril a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de 17:00 a 20:00 h.

  • “L’objectiu de la jornada és emmarcar la salut mental de la població, identificar la seua situació i valorar una possible acció per a tindre cura d’ella”, ha explicat Liduvina Gil, regidora de Sanitat i Polítiques Saludables

MÉS FOTOS
I Jornada ‘A Gandia, parlem de salut mental’ - (foto 2)

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, juntament amb la directora del CEFIRE Gandia, Manela Faus, han presentat les I Jornada “A Gandia, parlem de salut mental”. Aquesta tindrà lloc el proper 27 d’abril a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de 17:00 a 20:00 h.

“L’objectiu de la jornada és emmarcar la salut mental tant de la població adulta com de la infància i l’adolescència, identificar en quina situació es troba i valorar què podem fer des de la comunitat per a tindre cura d’ella”, ha explicat Gil. Aquesta estarà oberta al públic (actualment estan pràcticament cobertes les places), però també es podrà seguir online al canal que obrirà el consistori. Les persones interessades en participar hauran d’inscriure’s al formulari digital: https://forms.gle/aAWvuj6fzZ5Lrkdz9

Aquesta estarà dirigida per nombrosos especialistes del sector, com són: Mikel Munárriz, coordinador de la Oficina autonòmica de Salut Mental; Immaculada Marcos, ex-coordinadora de la Unitat de Salut Mental Infantil de Benicalap; i Nuria Yáñez, coordinadora de la Unitat de Salut Mental Infantil Miguel Server. Seguidament, es presentaran els distints recursos amb els que compta Gandia i la Safor per atendre el benestar emocional i les necessitats de la població.

A banda, aquesta iniciativa comptarà amb una altra vessant destinada exclusivament al cos docent  basada en la formació en prevenció, detecció i intervenció en suïcidi en contextos educatius. Aquesta es durà a terme durant la primera quinzena de maig a les instal·lacions del CEFIRE i sorgeix “des del Servei de Formació del Professorat per donar eines i establir protocols per a previndre i evitar aquestes situacions agreujades durant la pandèmia”, ha declarat Faus.

Pujar