elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia reprèn la programació de Salut i Benestar a l’hivern

Gandia reprèn la programació de Salut i Benestar a l’hivern
 • Per al nou cicle, que s’iniciarà el 18 de gener i finalitzarà el 19 d’abril, s’hi ha previst 10 sessions

 • Gandia, adherida a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), té el compromís de dur endavant polítiques municipals que contribuïsquen en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania

 • Una iniciativa del Departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia

MÉS FOTOS
Gandia reprèn la programació de Salut i Benestar a l’hivern - (foto 2)
Gandia reprèn la programació de Salut i Benestar a l’hivern - (foto 3)
Gandia reprèn la programació de Salut i Benestar a l’hivern - (foto 4)

Amb l’hivern, el Departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia reprèn la programació de xarrades per a la Promoció de la Salut i el Benestar, que durant tots aquests últims anys s’han dut endavant, i que ja va ser iniciada la tardor passada. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per la Tècnica del Departament, Nagore Navarrete.

Gandia, adherida a la Red Española de Ciudades Saludables (RECS), té el compromís ferm de dur endavant polítiques municipals que contribuïsquen en la millora de la qualitat de vida de la nostra ciutadania.

«L’estil de vida, que inclou la nostra alimentació, exercici físic diari, les relacions socials i amb el medi ambient i el descans, és el que determina majoritàriament la nostra salut i benestar emocional, i, per tant, és molt important que tota la població adquirisca eines que els ajuden a mantenir-lo i millorar-lo, des de la infància fins a la última etapa de la vida», ha indicat a regidora.

Per aquest motiu, per als pròxims mesos «hem programat una sèrie de xarrades que ens facilitaran noves eines per adquirir hàbits de vida saludables vinculats a l’alimentació sana, la cura del nostre cos i de la nostra salut mental», ha expressat Gil. Es faran a tots els barris de Gandia, inclòs el Grau, Marxuquera i els Marenys de Rafalcaid.

Per a aquest nou cicle, que s’iniciarà el 18 de gener i finalitzarà el 19 d’abril, es tenen previstes 10 sessions distribuïdes entre la Casa de la Marquesa, els centres de Majors, i els centres socials de la ciutat.

Programació:

 • 18 de gener: Alimentació sostenible i econòmica. (Grau. Marcelino Pérez).
 • 25 de gener: Presentació de la Carta dels Drets dels Majors. (Marquesa).
 • 22 de febrer: Com cuidar del benestar emocional de les nostres filles i fills. (Centre Social Mitxavila).
 • 28 de febrer: Marxuquera. Com millorar la nostra vida i la nostra salut mental.
 • 8 de març: *Recuperant el poder de la comunitat, un any de l’experiència grupal «Dones Llum» de dones a Gandia. (Marquesa).
 • 9 i 31 de març: La importància d’una bona alimentació per als persones grans. (Centre de Majors del Rois de Corella i Corea).
 • 22 de març: Abordatge mèdic-nutricional de la diabetis. (Marquesa).
 • 12 d’abril: Hàbits saludables per al control de la hipertensió i la dislipèmia i/o colesterol. (Marenys).
 • 19 d’abril: Desdejunis i berenars saludables en família (com a complement de les sessions que s'estan treballant en els centres educatius).
Pujar