elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia, protagonista en la I Jornada Internacional de XarxaSalut

Gandia, protagonista en la I Jornada Internacional de XarxaSalut
  • La regidora Liduvina Gil exposà davant professionals del sector el procés realitzat per a dissenyar la plaça tenint en compte paràmetres de salut

València va acollir ahir la I Jornada Internacional de XarxaSalut (Municipis per a la Salut de la Comunitat Valenciana) que portava per títol "Salutogènesi. Generant salut des dels nostres municipis".

L'objectiu del simposi era generar un espai de reflexió i posada en comú de coneixements i experiències dels municipis en col·laboració amb l'associacionisme local i la ciutadania per a promoure la salut i reduir les desigualtats. Així mateix, es van compartir coneixements sobre la salutogènesi en la pràctica diària en diferents entorns.

En aquest àmbit, Gandia va participar de la mà de la regidora de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil qui va analitzar l'impacte en salut en el disseny d'una plaça pública com ha sigut el cas de la plaça del Centre Sociosanitari de Roís de Corella. L'edil ha expressat la seua satisfacció, ja que "hem pogut compartir experiències amb municipis, entitats i empreses especialitzades en l'àmbit de la salut".

Pujar