elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia participa del 13 al 15 de novembre a Mediterrània Gastrònoma

Gandia participa del 13 al 15 de novembre a Mediterrània Gastrònoma

  Gandia estarà present del 13 al 15 de novembre a Mediterrània Gastrònoma, que se celebrarà a Fira València. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar i reforçar la cadena de valor del sector de la gastronomia en el seu àmbit més professional.

  L'esdeveniment comptarà amb la participació de 150 expositors nacionals i internacionals on professionals, curiosos i amants del bon menjar descobriran diferents propostes relacionades amb la gastronomia.

  Es tracta de la tercera participació de Gandia en aquest esdeveniment reforçant l'aposta des del departament de turisme pel turisme gastronòmic i promocionant la marca gastronòmica Tasta Gandia.

  La presència de la nostra ciutat estarà basada en un estand d'informació turística dins l'espai de València Turisme on s'apostarà sobretot per posar en valor la nostra gastronomia i fomentar turisme gastronòmic.

  Diumenge a les 11 dins l'espai gastronòmic de València Turisme l'associació Gastronòmica Fideuà de Gandia realitzarà un xou cooking de Fideuà de Gandia. I ja el dimarts a les 15, Tasta Gandia i, dins del mateix espai gastronòmic, farà un showcooking a càrrec de Street Food by Chema Soler.

  Pujar