elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’

Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’
Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’
  MÉS FOTOS
  Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’ - (foto 2)
  Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’ - (foto 3)
  Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’ - (foto 4)
  Gandia lliura els premis del IV Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’ - (foto 5)

  La regidora de Polítiques Saludables, Liduvina Gil, va presentar i lliurar ahir els premis del IV Concurs de cartells 'Gandia lliure de drogues' per commemorar, com cada 26 de juny, el Dia Internacional contra l'ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues.

  La regidora, durant el seu discurs de presentació del concurs, va expressar a través dels cartells, "ens heu recordat la importància de mantindre'ns allunyades de les drogues i de promoure un estil de vida saludable. Heu transmés missatges de resistència, de fortalesa i d'apoderament. Les vostres obres ens inspiren a dir "no" a les drogues i a crear una cultura de rebuig al consum indegut».

  A més, Gil va agrair la col·laboració de les entitats Carrefour Gandia i Oci Urbà, els quals esponsoritzen els premis d'aquest concurs. Pel que respecta a les guardonades, aquestes han sigut:

  • Segon premi al treball per Ainhoa Sánchis Mengual, alumna de 4t d'ESO de l'IES Veles e Vents (acompanyada per Eva Villanueva, cap de departament d'educació plàstica i visual).
  • Primer premi al treball presentat per Júlia Lorente Pérez, alumna de 3r d'ESO del Col·legi Escola Pia (acompanyada per Teresa Gimeno, professora de plàstica).
  • Premi al centre amb major participació per al Col·legi Los Naranjos. Elena Gandia García, professora d'Arts and Drama, va recollir el guardó.

  Pujar