elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia incorpora 80 treballadors gràcies al programa "Avalem Jove"

Gandia incorpora 80 treballadors gràcies al programa "Avalem Jove"

    Els regidors Jose Manuel Prieto i Alícia Izquierdo acompanyats per altres representants municipals han donat hui la benvinguda als 38 nous treballadors municipals que s'incorporen a l'Ajuntament de Gandia i que se sumen als 42 que ho van fer divendres passat.

    En total són 80 joves els que podran treballar al consistori durant els pròxims 12 mesos gràcies a les dues subvencions del SERVEF, organisme dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, per un valor d'1,2 milions d'euros.

    Jose Manuel Prieto ha destacat que aquests nous programes que s'emmarquen dins de "Avalem Joves". Els programes EMPUJU i EMCUJU es diferencien substancialment respecte a altres iniciatives d'aquest tipus posades en marxa amb anterioritat. "Tant la durada dels contractes com la retribució que reben, deixen enrere els salaris i les durades dels programes de beques. Amb aquests 80 joves enriquim l'administració en un doble vessant. Ells adquireixen experiència a l'Ajuntament i el consistori s'enriqueix amb tota l'experiència i coneixements que tenen, ja que aporten perfils que no abunden en l'Ajuntament de Gandia".

    Per la seua banda, Alícia Izquierdo ha explicat que amb 42 els joves sense estudis o estudis mitjans i 38 amb estudis superiors els que s'incorporen. El programa Avalem Jove té com a objectiu combatre l'atur en un sector de la població especialment castigat per la crisi com és la joventut. "Treballaran durant 12 mesos a jornada completa a les dependències municipals. Això enriqueix a l'administració i a ells els aporta una experiència per enriquir el seu currículum. Pròximament, anunciarem la posada en marxa d'Avalem Experiència dirigit a majors de 30 anys que bàsicament té les mateixes característiques".

    Pujar