elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia dona suport als treballadors del sector agrícola en estiu

Gandia dona suport als treballadors del sector agrícola en estiu

  Aquest matí el Regidor de gestió i responsable de territori, Xavier Ródenas, ha presentat com cada any el programa SEPE de Natura agrícola.
  Consisteix a donar ajuda laboral als treballadors del sector agrícola. A aquests si els ofereix la realització de tasques en l'administració al llarg de dos mesos.

  Al llarg d'este període el consistori aprofita els coneixements experts d'aquests treballadors per realitzar feines que realment ajuden a la ciutat a millorar els seus espais.
  El programa va començar el darrer dilluns i es mantindrà fins a mitjans de setembre.

  Enguany Gandia, compta amb una ajuda més abundant en relació a anys anteriors i per tant, la ciutat a augmentat el nombre de contractes. El Ministeri de treball juntament amb la Generalitat Valenciana que ha fet d'intermediari amb el ministeri, ha proporcionat la quantitat de 153.921,70E per aquest programa de gestió ecològica del entorn.

  Les tasques que desenvolupen els 53 treballadors contractats,es divideixen en dos blocs. Per una banda el treball d'Espais i jardins que estarà dividit en tres zones: Beniopa i Santa Anna, Ullals a la Marjal i Anella verda als Jardins de la ciutat. I per altra als espais verds i d'agricultura és faran tasques de talla focs al Parpalló-Borrell, a camins rurals i a la Marjal fent treballs de manteniment de les séquies.

  Alhora també s'ha iniciat el Programa Ahuir, en el que es faràn feines de neteja i restauració ambiental.
  Ròdenas ha finalitzat la roda de premsa destacant el treball de l'Ajuntament per tal d'ajudar a millorar el entorn natural de la ciutat.

   

  Pujar