elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia comptarà aquest estiu amb 33 informadors de platja

Gandia comptarà aquest estiu amb 33 informadors de platja
  • La iniciativa del LABORA de la Generalitat Valenciana ha permés la contractació d'aquests joves amb edats compreses entre els 18 i els 33 anys

  • Diana Morant: "Aquests informadors ve a contribuir perquè les nostres dades d'incidència seguisquen sent excel·lents i que la gent i el sector turístic tinga el gran estiu que tots ens mereixem"

MÉS FOTOS
Gandia comptarà aquest estiu amb 33 informadors de platja - (foto 2)
Gandia comptarà aquest estiu amb 33 informadors de platja - (foto 3)

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per Vicent Mascarell, regidor delegat de Turisme; Ferran Martínez, president de la Junta de Districte de la platja; Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior; i Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat, va acudir ahir a la platja de Gandia per donar la benvinguda als 33 joves informadors (entre 18 i 30 anys) contractats per la Generalitat Valenciana mitjançant el LABORA que ja han començat a treballar en la nostra platja. La tasca d'aquestes persones serà vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i conscienciar els turistes durant aquest estiu de la necessitat de complir les normes sanitàries per continuar afermant a Gandia com una de les platges més segures de la Mediterrània.

Aquesta iniciativa compta amb un pressupost de 147.000 € i permetrà que aquest servei estiga en funcionament fins al pròxim 19 de setembre en horari de 10 a 20 hores.

Després de conéixer als joves que desenvoluparan aquesta tasca, l'alcaldessa ha volgut destacar la importància d'aquesta mesura, ja que aquest sector poblacional és un dels més castigats en termes d'ocupació per la crisi i la COVID-19. A més, ha afegit que amb aquesta mesura es trenca "aquest relat on s'afirma que la gent jove no és responsable. La nostra gent jove sí que ha estat molt responsable, ha complert amb la normativa, i és precisament la nostra gent jove la que estarà recordant-li a la gent que hem de continuar complint la normativa que hi ha en cada moment per assegurar-nos tenir un estiu".

Pujar